Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wytumaczyc mezowi

Moj maz nagle przyjal filozofie chamka i prostaka - jak mu wytlumaczyc

Polecane posty

Jak mu wytlumaczyc ze np mezczyzna powienien przepuszczac swoja zone w dzwiach? ze powienien to on byc tym, ktory zapewnia bezpieczenstwo; ze kiedy wie ze mam ochote na ostatni lyk soku (tak samo jak on) to mi go szarmancko odda a nie wychla po kryjomu bo jemu sie chcialo; sytuacja jest debilna bo moj maz do tej pory odpowiadal mojemu wyobrazeniu o kulturalnym szarmanckim i meskim facecie.. a tu nagle sie zbuntowal i stwierdzil ze nibydlatego on ma mi otwieracdzwi, wnosic ciezkie zakupy, dlaczego ma nie podnosic glosu i nie moze oddac jak go uderze (ostatnio podczas klotni mnie wyzwal a ja mu strzelilam "z liscia" - wtedy on mnie zaczal szarpac i popychac; ja wiem ze to jakas patologia uciekac do rekoczynow, ale stalo sie uderzylam go za nazwanie mnie "oblesna gruba kur**"; pomyslalam sobie Ty zafajdany chamie to ja nam dzieci rodze a Ty tak do mnie!! i mu przywalilam, nie spodziewalam sie jednak ze w zamian mnie wyszarpie czyli co tu duzo gadac mi odda; coz oddal) On uwaza ze takie czasy ze przepuszczanie kobiety, otwieranie drzwi to przeszlosc. Dzis poszlo o to ze zjadlam cale mrozone maliny. Mianowicie: moj maz jest lakomczuchem i uwielbia slodycze i inne przysmaki, ja tez jestem ale sie ograniczam i nie jadam slodyczy. Maz kupuje sobie slodycze, upieklam mu dzis szarlotke; ja kupilam maliny zmiksowalam je i zamrozilam - to moj jedyny przysmak. Wczoraj zjadl ze mna troche ale zostala jeszcze cala micha. Dzis mnie napadlo i poprostuzjadlam cala miske wiedzac ze on bedzie mial czym zaspokoic swojego "lasucha" bo ma ciasto.. ja ciast nie jem od chyba 10 lat.. w zwiazku z czym "zaspokoilam sie malinami". A on mial pretensje ze mu nic nie zostawilam. Stwierdzil ze co go to obchodzi ze ja slodyczy nie jem i ze ma ciasto skoro jemu chcialo sie malinek. Mowie mu chlopie, jestem kobieta odpuscilbys chociaz maliny... mialam ochote okazze mi zrozumienie chociaz w ciazy (jestem w 6 miesiacu) a ten ze go nie obchodzi to bo on tez mial na nie ochote. Wkurza mnie to.. ale to mnie juz na glowe padlo przez hormony:(

Gość Masz meza chama
Tyle. raczej nie da sie komus wytlumaczyc ze jest chamem. jak sam nie zrozumie to nic nie pomoze.

Gość ta reagują
Wiec wszyscy poza polakami to chamy, bo tylko u nas sa takie zwyczaje jak "panie pierwsze". itd.

Gość majusia_mamamuminka
twoj maz to nie tylko prostak ale agresywny gnoj! Jak mozna uderzyc kobiete!!!!!!!!!!! jak mozna uerzyc zone w ciazy!!!!!!!????????

Gość ta reagują
to prowokacja. Poza tym, "strzelasz facetowi z liscia" i na co liczysz ? Ciesz sie ze poszarpal a nie oddal ci liscia bo bys w sciane wpadla debilko.

Moj maz nie uwaza tego za uderzenie mnie. Uderzenie to dla niego jakby mnie walnal w twarztak jak ja jego.wierdzil ze skoro ja moge to on tez. Skoro ja moge sie wydzierac w zlosci to on tez bedzie. Tak - popchnal i wyszarpal mnie jak bylam chyba w 16 tygodniu. EEE szkoda gadac:(

Gość ta reagują
"Uderzenie to dla niego jakby mnie walnal w twarz tak jak ja jego. twierdzil ze skoro ja moge to on tez. Skoro ja moge sie wydzierac w zlosci to on tez bedzie" Generalnie ma racje. Bo niby dlaczego nie ? argument "bo jestem kobietą" nie dociera do mnie ani troche.

to nie zadna prowokacja, sytuacje sa faktycznie debilne bo klocic sie o maliny to jakas paranoja - ale chyba kazdy kto jest kilka lub kilkanascie lat po slubie wie ze klotnie z natury sa glupie i zaczynaja sie od blahostek w kazdym razie wlasnie na to liczylam: ze nawet jak przywale mu z liscia to mi nie odda bo jestem kobieta!!! Bo nosze nasze dziecko, bo moge miec burze hormonow ze wzgledu na to ze jestem kobieta i mam co miesiac okres i burze hormonow bo rozwija sie we mnie nasze dziecko... liczylam na szacunek dlatego bo jestem z natury slabsza.. i takim trzasnieciem z liscia gowno moge mu zrobic a on ma tyle sily ze jakby mnie walnal to chyba bym zeszla z tego swiata... liczylam na szacunek bo to ja dla nas nosze nasze dziecko a potem rodze je w bolach.. liczylam na to bo z natury kobiety sa slabsze... dlatego tez licze na to ze bedzie pchal ciezki wozek i nosil siaty z zakupami!!! Chociaz moze glupia jestem i sie myle!

jestem pod koniec 6 miesiaca teraz a wyszarpal mnie jak bylam w 16 tygodniu - a czy to jest istotne dla tresci?:P

Gość ta reagują
WIna jest po 2 stronach. Tlumaczenie sie hormonami to takie wiesz..... ble ble ble, jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie mowi o buzy hormonów :D mozna ja wpasowac w kazda sytuacje, i w plakanie i w walenie kogos po zebach....

i co wiecej liczylam na to ze nie wyzwie mnie od grubasow w momencie gdy wie ze czuje sie nie za dobrze wazac 10 kg wiecej i majac cyca wiekszego od wlasnej glowy!!! liczylam ze nie nazwie mnie kur** podczas gdy jestem mu wierna od 15 lat i nawet na kawe nie wyszlam z innym mezczyzna! no tak ale glupia jestem bo w koncu to to samo jak zona w zlosci nazwie swojego meza grubasem... albo on ja gdy jest w polowie ciazy i zaczyna wygladac jak hipopotam.. Czy naprawde jestem dziwna??? Nie widzicie roznicy??!!!

Gość nie jestes glupia i masz prawo
na to liczyc, a te wpisy wyzej to jakas bezdzietna frustratka wypisuje albo 40-sto letni sfrustrowany prawiczek :o Nie dziwie ci sie, ze sie wkurzylas, ze jestes zla, rozczarowana i zawiedziona, ale nie wiem zabardzo co ci poradzic :( Moj gdyby tak sie zachowywal to tez byl wychodzila z siebie i szlag by mnie trafial, ale nie wiem co byl wtedy zrobila. Moze sprobuj z nim na spokojnie pogadac?

nazwal Cie oblesna gruba kurwa???? Loo Matko, chyba bym sie do goscia do konca zycia nie odezwala... Przepuszczanie w drzwiach i inne pierdoly nie sa dla mnie wazne, ale szacunek a i owszem!

Gość BurzaJesiennyDeszcz
burza hormonow czy nie burza facet ma wiekszy potencjal wiec nie ma prawa kobiety uderzyc NIGDY!!! A jak odda to znaczy ze naogladal sie patologii w domu, ze jego matka byla pomiatadlem w domu rodzinnym i nie pokazala mu ze kobiety sie szanuje. tak sznuje sie szczegolnie swoje kobiety za to ze sa kobietami ze rodza dzieci ze przezywaja meczarnie zwiazane z ciaza a potem porodem i wychowywaniem. Amen

Gość ta reagują
Odnosze wrazenie ze na co sobie zasluzyla to wlasnie ma :D Cwaniactwem zalatuje z daleka.

Gość facetxxxx
czemu facet nie ma prawa zjesc malin? to ona jest chamska bo nawet go nie spytala czy chce malin!!

Gość ta reagują
Rodzą , doprawdy? A ustawowo mają zaplanowane te dzieci czy jak ? Szacunek dla mezczyzn, zaiwania biedny w kopalni zeby zona mogla wydac 300zl w rossmanie na nowe maseczki hehhehehehe

Gość no nie mogeeeee
tak facet zaiwania na maseczki a zonka sobie lezy na kapie calymi dniam a dzieckiem opiekuje sie niania - filmow amerykanskich sie naogladalas??

Gość ta reagują
No ale "ona jest kobietą i ma zachcianke" Jak nie zje miski malin zacznie obgryzac paznokcie i skrobac tynk ze scian.

Gość ta reagują
Ble ble ble.

Gość no nie mogeeeee
czlowieku!!! facetowi nawet ciasto zrobila!!!!!!!!On je ciasto a ona miala ochote na maliny - to trzeba byc chamem skonczonym zeby zonie i to w ciazy zonie wypomniec maliny!!! Moj mi latal do sklepu jak w ciazy bylam po krewetki codziennie i chociaz to jego przysmak nie zjadal ani jednej!!!!!!

Gość ta reagują
"dzieckiem opiekuje sie niania" Noworodek spi 3/4 doby. A pilnowanie starszego sprowadza sie do nakarmienia i pilnowania zeby sobie krzywdy nie zrobilo więc... ciezko jak cholera ;p , normalnie 10 rak mallo.

Gość ta reagują
Ona nie jest normalna, co to wogole za stosunki w domu :D W szarpanki i liscie sie bawia hehehehheh. (bo on moze a ona ma focha albo zachcianke) Hehehehehe

Gość do ta reagują
Stuknij sie w leb i to tak porzadni! Masz dzieci sieroto? Nie masz, bo inaczej takich bzdet bys nie wypisywala! Ktory noworodek spi 3/4 czasu na dobe? Chyba w bajkach! A gdzie kolki, placz z innych powodow, chec bycia przy mamie i inne takie? A starsze dzieci to co? Uwazasz,ze maja byc nakarmione i puszczone samopas i maja sie calkiem same wychowywac, poznawac swiat i uczyc wszystkiego, tak? A do tego dochodza obowiazki domowe. Boze, co za buraczysko z ciebie...Kompletnie i niczym nie masz pojecia :o

Gość ta reagują
Bo wszystkie noworodki mają kolki hehehhehe. Przecietny noworodek spi 18-20h na dobę. Jak to nie jest ok 3/4 doby , to faktycznie jestem burak.

Gość ta reagują
Tak w domu zle ? Do roboty. Tatus zostanie w domu na tacierzynskim i bedzie szczesliwy, i kobita szczesliwa ze moze sobie wypocząć w pracy od ciezkich zajec domowych buhahahhah

ta reaguja - szkoda mi slow - litosc moja i pokoj z Toba dzieciaku;):P