Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie miałem nigdy kobiety

W jakim wieku prawiczek powinien pomyśleć o agencji towarzyskiej?

Polecane posty

Gość aXxXo
jestem tam głównie czytelnikiem :) choć czasem coś tam też napisze ;) nie daję nawet bezpśredniego linka do tamtego forum więc weź nie przesadzaj :P a zachwalam, gdyż dzięki tamtejszym opiniom wiadomo gdzie warto iść a gdzie nie :) można się dowiedzieć które panienki są zmanierowane, a z którymi spotkanie to sama przyjemność ;) dzięki czemu można się coś dowiedzieć no i uniknąc tak trraumatycznych przeżyć jakich doświadczył autor :) pozdrawiam

Gość malo wiem a zadaje duzo pytan
Tak wszyscy odwodzą biednych chłopaków od wizyt w agencjach czy gdzie tam ... a większość z was ma seks na co dzień,i innym żałuje c;) nieładnie ;)))

Gość TH is IT OM
Nie wolno się zeszmacić

Gość TH is IT OM
Jak się nie ma szans to się nie ma szans

Gość Też prawiczek
Weekend znowu się zbliża, ciągle chodzę po stronach z ofertami pań za kasę, ostatnio oprócz odloty to roksa.pl oglądam, więcej ale zdjęć nie można kopiować (chyba). Już zgłupiałem kompletnie, nie wiem którą wybrać, ostatnio byłem z czarną a teraz będzie najprawdopodobniej blondynka 19 lat. Denerwuje mnie w tym wszystkim jedna podstawowa rzecz tzn. panie praktycznie wszystkie mają ogolone cipki, przecież facetom podobają się bardziej takie podgolone a nie zupełnie łyse ale mało istotne. Wcześniej Za stara na dziewicę pytała co to znaczy zmanierowana, jeżeli chodzi i prostytutkę to głównie, że tego nie lubi, tak nie chce, tego nie dotykaj, tylko kasę lubią a niewiele chcą dawać od siebie. Bo z prostytucją to chyba jest jak z każdą inną pracą, człowiek staje się niezły w tym co robi gdy coś po prostu lubi.

Gość dlaczego za stara na dziewice
????

Gość ulka l
Napisz jak było tym razem zaruchasz

Gość i jak tam?
dziffka juz wybrana?

Gość Też prawiczek
Jeszcze do końca nie wybrałem a do tej, z którą to chciałbym zrobić jeszcze nie dzwoniłem czy ma czas w interesującym mnie terminie. Z tą niedzielą to jeszcze nie do końca na 100%, chyba jednak poniedziałek tzn. przez te oglądanie ofert pań i realność kontaktu to od kilku dni bardzo często się masturbuję i najzwyczajniej nie mam już czym tryskać. Postaram sobie zrobić 2 dni, no chociaż 1 dzień, całkowitej abstynencji seksualnej i wtedy się z nią spotkam. Tak na marginesie, wczoraj będąc w aptece omal nie próbowałem poderwać dziewczyny, która tam sprzedaje a jej się chyba od pewnego czasu podobam (tak to odbierałem ale może mam zwidy). Byliśmy sami to by się nie czuła niezręcznie, może po kilku paniach z agencji nabiorę jeszcze większej pewności siebie i wtedy spróbuję.

Gość Też prawiczek
Kolejne spostrzeżenie od tej niedzieli, no poniedziałku bo wcześniej to byłem w szoku, to jestem ciągle w wyśmienitym nastroju i na adrenalinie, w ogóle przez to jakiś silniejszy fizycznie, czuję się wyśmienicie.

Gość przestan tak walic
bo nie stanie

Gość I'm 21 years old...
no i jak tam ?? autorze czy złożyłeświzytę kolejnej divie ??? opisz jak jeśli możesz ;) gdyż chciałbym wiedzieć czego sie spodziewać po takiej wizycie, gdyż również w niedalekiej przyszłości planuję zrobić to z divą :D

Gość yreeeeeeeeeeeeeeeeek
pewnie rucha teraz dive od tylca :p

Gość what a story
trzymam kciuki za kolegę :) no i z niecierpliwością czkekam na relację ze spotkania ;)

Gość Zdzisław Dyrma zasadniczo
Pewnie nie stanął mu ze strachu albo spuścił się na sam jej widok i o czym ma nam tu opowiadać :D

Gość spoko spoko pewnie
jakąś bajeczke wymyśli

Gość lfdqtgh vgs
może go dziwka zajechała i siły pisać nie ma ? :classic_cool: :D

Gość Też prawiczek
O nie spodziewałem się takiego zainteresowania. Muszę was zmartwić, te z którymi planowałem to zrobić albo były zajęte albo gdzieś wyjechały na majówkę, i nie odbierały telefonu. A nie chciałem znowu ryzykować akcji z divą, która mi się nie będzie podobała, więc sobie ten weekend odpuściłem. Poza tym tak na to czekałem i ciągle o tym myślałem, że trudno mi było się powstrzymać od robienia sobie dobrze wcześniej, to i trochę zajechany byłem. Przegapiłem też sprawę bo do dzwonienia miałem wytypowane tylko 4 kobiety, wszystkie zawiodły, gdy już poszukałem innych to było za późno bo dzwonienie gdzieś po 10 nie ma większego sensu - już pracują i nie odbierają. Chodzi o te naprawdę ładne, z oczywistych względów mają większe branie i ciężej się umówić. A tak jak już wcześniej pisałem do agencji nie chcę iść, wolę w prywatnym mieszkaniu sam na sam. Czyli następny weekend pozostaje, w tygodniu po pracy nie mam czasu ani chęci a do siebie jej nie sprowadzę.

Gość Też prawiczek
Jeszcze jedno, chyba nie będę startował do takich młodych nastek czy 20, jak już to wybiorę bardziej doświadczoną np. 25 może mnie czegoś nauczy i mniej pruderyjna będzie. Dzwoniłem tylko do takich, poza tą jedną 19 co w ogłoszeniu mają, że robią wszystko albo teksty w stylu anal, 69, finał w ustach, po takich będę miał pewność, że nie będzie mi prawie wszystkiego zabraniała. Co nie znaczy, że będę chciał po niej anala, raczej nie, lepiej niech mi zwyczajnie dobrze zacznie wychodzić.

Gość Też prawiczek
Jeszcze jedno spostrzeżenie, jednak szkoda tego rozstania z tą moją dziewuchą, wiem sam zawaliłem wcześniej a potem to już nie było czego ratować. Nie chodzi, że nasz związek miałby większe szanse powodzenia, bo tak naprawdę nie miał, ale o samo potencjalne bzykanie - ale egoista ze mnie.

Gość TH is IT OM
Ty lepiej nie bierz tych dziwek od anali i finału w gębie bo masz największe ryzyko coś złapać. Im dłużej kurwa w branży tym większe szanse na hiv :D Lepiej bierz te młodsze,ale które dają się zmacać i są ładne. Chyba wystarczy ci ładna cycata dziewczyna z ciasną cipką? Ważne żeby była mocno podniecająca, wtedy szybciej dojdziesz. No chyba że chcesz jakieś zboczone udziwnienia :D

Gość Też prawiczek
Też mi to przeszło przez głowę odnośnie tych chorób i głównie temu za takie młode się brałem. Jeszcze zobaczę jak będzie. Największy wysyp nowych kobiet powinien być na wakacje ale nie będę czekał aż tyle. Zresztą jak co druga pisze, iż umie porozumiewać się po włosku to można tylko się domyślić w jakim miejscu nabyła takich umiejętności. Co do udziwnień to nie mam jakiś specyficznych zachcianek, wszystko w normie. Następnym razem użyję swoich prezerwatyw, tamte to jakieś przeciwpancerne były, zupelnie nic przez nie było czuć i zapach był do niczego. Może też zawaliłem, że pozwoliłem sobie założyć na mało sztywnego, twierdziła, że tak się powinno robić a przy lodzie się naciągnie.

Gość kuivbuhbsipskm['pkp
no odpadlem...nie stanął Ci jak ciągnela druta? to niemozliwe chlopie coś sciemniasz a o hiva sie nie boj, wbrew pozorom moze 2% kurew jest zarazonych a i tak nie jest sie latwo zarazić

Gość za dużo sobie walisz
przestan bo do reki sie przyzwyczaisz

Gość Zdzisław Dyrma zasadniczo
Jakie to te kondomy przeciwpancerne były ? Z dętki rowerowej ?

Gość Też prawiczek
Przeciwpancerne kondomy, nie z dętki rowerowej ale przez nie autentycznie niewiele czułem, dla przykładu z unim. i te pogrubiane to spokojnie mam jakieś doznania a tamte to nic. Oczywiście czułem, że coś mi tam szura po fiutku podczas loda ale tak niespecjalnie. Natomiast gdy w nią wszedłem to odczucia zerowe, wcześniej już pisałem o tym, gdyby nie to że widziałem połączone narządy to w życiu bym nie pomyślał - o jestem w środku. Tak jak już pisałem założyła mi na praktycznie miękiego a potem podczas loda rozciągnął się i myślę, że to również przyczyniło się do braku odczuć, bo guma rozciągnęła się razem z nim, czyli była bardziej napieta na przedzie prezerwatywy a nie równomiernie rozciągnięta. Jak sam siebie czytam to aż mi żal tych pierdoł które napisałem, dywagacje o kondomie, brak stosunków już mi mózg zrasował do końca.

Gość Też prawiczek
Z tym Hiv to nie aż tak trudno się zarazić, jak masz pecha i osłabiony jesteś to można i przez ślinę czy inne wydzieliny . Znaczy wirus znajduje się wszędzie, we wszystkich płynach ustrojowych. Nie wiem czy potrafi przetrwać w kwasie żołądkowym ale może przecież wcześniej w ustach lub przełyku dostać się do krwiobiegu. Ale lepiej nie mówić o takich rzeczach bo przy następnej okazji jeszcze mi opadnie ze strachu.