Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yacek

Osłonki USG zamiast prezerwatyw

Polecane posty

Gość Yacek

Lateksowe osłonki USG maja ten sam rozmiar co standardowe prezerwatywy, są nawilżane, testowane elektronicznie, lecz nie mają zbiorniczka na nasienie. Czy ktoś z Was już ich używał zamiast prezerwatyw? Są od nich kilkakrotnie tańsze (mniej niż 30 zł za 100 szt), ale tak samo wytrzymałe - sprawdziliśmy przez nadmuchanie...

Gość zamiast dmuchac
to nalej wody i zobacz ile litrow wytrzyma. Niestety nic bardziej konstruktywnego do tej dyskusji nie wniose ;)

Samo nadmuchanie niewiele da. Prezerwatywy są także sprawdzone pod katem tarcia - właściwie głównie pod tym katem

Gość szebiotka
Mój gin używa prezerwatyw zamiast osłonek.

Gość dmuchać to se możecie
Nalej wody i trzyj o kanapę :classic_cool:

Gość Yacek
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, chociaż chodziło mi raczej o skuteczność niż ich testowanie. Ale chyba nie ma się czego obawiać - te osłonki są produkowane, testowane i pakowane tak samo jak prezerwatywy. Wczoraj miałem na sobie tą osłonkę gdy się kochaliśmy i nic złego się nie wydarzyło. a brak zbiorniczka na nasienie w niczym nie przeszkadza. Z ciekawości zrobiliśmy próbę z wodą, w wannie oczywiście, weszło chyba ponad 50L zanim pękła - więcej niż do popularnego durexa extrasafe. http://img249.imageshack.us/img249/2633/oslonki.jpg

Gość Daga Med
Jesteśmy importerami osłonek do USG. Szokują mie teksty o tym, że taniej .... Pierwsza podstawowa rzecz: zbiorniczek w prezerwatywie zostal wymyślony aby tam zatrzymać plemniki. Oslonki nie mają zbiorniczka, czyli plemniki "biegają" po oslonce. Kto chce mieć dużo dzieci to niech używa bezmyślnie oslonki. Pa.

a kto dalej uprawia seks, kiedy partner miał już wytrysk. Nie wiem ile musiałoby być spermy w tej osłonce, żeby się "wychlupała" ?

Gość DAGA MED
Odpowiadam KlauDDynka69. Proszę, bardzo proszę sprzedawać gofrownice. Prosze nie zabierać głosu w sprawie oslonek usg i prezerwatyw. My zajmujemy sie tym od 11 lat. Nie wiem czy wiecie , że nawet prezerwatywa ze zbiorniczkie to są TRZY- SZEŚCIU ciąż na sto zbliżeń. O osłonce to już może nie będę wspominał.

Może i są ciąże jak ktoś nie przestrzega zasad i nie wycofa członka z pochwy po wytrysku albo jak jest wadliwa prezerwatywa.

Gość [no name]
Witam. W takim razie czy wszystkie prezerwatywy bez zbiorniczka to osłonki do badań usg? I co jeśli wytrysku jest znacznie więcej niż zmieści się w tym zbiorniczku na końcu gumki?

Gość Punk77
Witam. Z mojego doświadczenia,a jestem już dobrze po 50-tce pamiętam,że zanim wymyślono prezerwatywę ze zbiorniczkiem po prostu go nie było i nic złego się nie działo.Niedawno próbowałem seksu w osłonce i było całkiem nieźle pomijając fakt,że osłonki są trochę za ciasne...ale przez to poprawiają erekcję.