Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona.ona

Dajcie mi nadzieję :D

Polecane posty

Gość Zagubiona.ona

Pełno tu tematów o prawiczkach, wypowiedzi niektórych z nich. Jak to jest, że w sieci się od nich roi, a w realu nie mogę żadnego poznać? (nie żebym zaczynała znajomość od rozstrzygnięcia tej kwestii :P) Chciałabym się zakochać, przeżywać wszystko po raz pierwszy z kimś, dla kogo również będę pierwsza. A na około baaaardzo doświadczeni...Niestety nie życiowo, a seksualnie :O Chciałabym, żeby był to ktoś z podobnymi zasadami, szanujący siebie i drugiego człowieka, szanujący uczucie między dwojgiem ludzi. Chodzi mi o mężczyznę, który jest prawiczkiem, bo czeka na odpowiednią osobę - której będzie pewny, a nie o prawiczka desperata, który zastanawia się (i pyta innych) kiedy najwyższa pora skorzystać z agencji... Czy mam szansę spotkać takiego w dzisiejszym świecie?

Gość hahahahahahahaha
też bym chciała takiego spotkać, ale szanse chyba marne 😭

Gość Zagubiona.ona
Dzięki looooser. Będę się kurczowo trzymała tej odpowiedzi :D Chociaż Twój nick...hmm...;)

A czemu wy tak na tych prawiczkow polujecie, to z nie-prawiczkiem się już nieda? No nie przesadzajcie bo stracicie tylko czas na takie myslenie.

Gość hahahahahahahaha
Zagubiona a ile masz lat???

Gość Zagubiona.ona
kafeteriusz85 - pewnie się da, na Wasze szczęście jest mało myślących tak jak ja ;) Cóż, ja inaczej nie potrafię :)

Gość hahahahahahahaha
nie-prawiczek przeważnie ma w głowie była kobietę a to jak wiadomo kończy się praktycznie zawsze powrotem do tamtej, więc lepiej dmuchac na zimne :P Poza tym nie-prawiczek nie zrozumie jak to jest czekac na odpowiednią osobę :P

Gość Zagubiona.ona
hahahahahahahaha - 22, a Ty?

Gość hahahahahahahaha
25

Gość ratunek w drodze :D
ja jestem dziewicą lat 20, szanuję się bardzo, ale jest mi obojętne czy mój ekst miał 5 dziewczyn, albo wcale :) ważne, żeby nie miał żadnej choroby wenerycznej :D

Gość Zagubiona.ona
Jeśli o mnie chodzi, to nie bałabym się, że wróci do byłej. To już by było zupełne kretyństwo z jego strony ;) Mi chodzi o bliskość. Ten rodzaj bliskości jest już ostateczny :D, dalej posunąć się w tym zakresie nie da :) Nie wyobrażam sobie 'dopuszczać' większej liczby facetów. To jest tak magiczny moment, że powinien być dzielony z osobą, która to doceni i będzie w stanie dać to samo od siebie.

hahahahahahahaha: zrozumie moim zdaniem jak to jest czekac na ta odpowiednia osobe, pierwsza nie zawsze oznacza ze to ta, a jesli umie sie wszystko od wszyskiego odzielac to była wcale nie bedzie przeszkadzać, ja np ze swoja byłą juz nie rozmawiam kilka lat. Zamkniety rodział i tyle. No chyba ze by miala jakis milion w kieszieni to wrocilbym, ale... do tego miliona :P

Gość hahahahahahahaha
Kafeteriusz85 wiesz ale nie wszyscy faceci urywają kontakt ze swoimi byłymi, ale to co napisałeś daje jakieś światełko w tunelu dla nie-prawiczków ;)

Gość vbcnc
Zagubiona.ona Hmm jestem osobą która mogła by ci dać to czego pragniesz a nawet jestem w tym samym wieku co ty.Tylko jakie masz jeszcze wymagania??

Gość Zagubiona.ona
vbcnc - hmm...generalnie nie pojawiłam się tu z zamiarem szukania kandydata, bo takie miejsce nie wydaje mi się odpowiednie :) Poza tym spory jest nasz kraj, więc marne szanse na znalezienie drugiej osoby z tego samego miasta o takich samych wartościach (czy jakkolwiek inaczej by to nazwać...). Co nie znaczy, że nie można powymieniać się poglądami ;) Jeśli masz ochotę, to proszę - zagubiona.ona22@wp.pl Moich pozostałych 'wymagań' nie będę tu wypisywała, bo zapewne mało kogo one interesują ;)

Gość szansa zawsze jest
powodzenia

Gość zagubiona.ona
Dzięki, póki co dobrze Wam idzie "dawanie nadziei" :D