Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapiekane serki

czy AMD Athlon to dobry procesor?

Polecane posty

Gość zapiekane serki

nie znam sie kompletnie na tym

w sumie jeszcze zależy jaki konkretnie ale w zasadzie Athlon to nie Pentium - nie było złych athlonów

Gość thomasson
zalezy jak twarde masz zeby

Gość hola hola hola
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN wcale ze nie prawda ja mam AMD i jest git majonez:D:D

" Athlon to gniot, słaba pamięć cashe, wysoko niby taktowany rdzeń, ale słabo współpracuje z pamięcią ram, zamula, polecam intel core 2 duo EXTREME. najbardziej ekonomiczny proc na ten czas, cena/jakość" buahahahah, następny skretyniały gimnazjalny fanboj intela :D synku, Athlon gnębił intela na długo przed tym, jak zaczął ci stawać, kmiotku, ale zapewne w czasy dennego Pentium 4 nie sięgasz pamięcią :) teraz sytuacja się odwróciła bo intel poszedł po rozum do głowy i zrezygnował z netburst i porównywanie zegar w zegar AMD wypada gorzej, jednak cenowo wypada świetnie a jeśli coś ci "zamula" to radzę ci przedmuchać czaszkę, niemoto :D " polecam intel core 2 duo EXTREME. najbardziej ekonomiczny proc na ten czas, cena/jakość" core 2 duo i EKONOMIA? MUHAHAHAHAHAH :D i do tego EXTREME jhahahahaha :D co za cielak :D

Gość hola hola hola
i co tylko na tym sie wzorujesz? ja mam amd i wiem ze jest dobry i nie zmula i wogole polecam go, intel to szajs, wiem tez z doswiadczenia wiec mi tu nie pierdol

Gość hola hola hola
kamecha brawo:) nie iwem czemu ale sie z toba zawsze zgadzam jak siedze na kafe hehehe to dziwne....

" porównaj w benchmarku athlona II do q6600 intela..." cieć porównuje zegar w zegar? :D Athlon II to niskobudżetowy proc aby porównywać core 2 quad do AMD należy wziąć Phenoma II a nie Athlona II, ćwoku :D

O kurwa, Camp straszy kogoś "powiedz do mnie jeszcze raz brzydko..." :D:D:D Kurrwa internetowy kozak na forum dla kobiet, co za klasa :D🖐️

Gość hola hola hola
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN a ze niby jak go jebniesz? glową w monitor se jebnij

Gość hola hola hola
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN to pewnie panna ktorej nie wychodzi kozaczenie w necie hahahhaD:D:D::D

Gość hola hola hola
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN te te te sie znalaz pies jebany w dupe:/

" Kamecha- po co mnie obrażasz?? dawno nie dostałeś w pysk??" od ciebie? od internetowego leszczyka? czekam z utęsknieniem na pierwszy cios, kozaczku 👄 " intel teraz niszczy AMD ogólnie... " w jaki sposób, wernychoro? swoimi prockami kosztującymi 4000zł? Zarówno intel jak i AMD zanotały świetne wyniki w pierwszym kwartale 2010r. dodatkowo AMD jest właścicielem ATI, który swoimi genialnymi radkami z serii 5000 położyło nVidię na łopatki AMD już wprowadziło sześciordzeniowe procki z odpowiednikiem turboboost. AMD ma dużo lepszy stosunek wydajność/cena niż wydajne ale drogie intele dodatkowo koszt całej platformy jest duuużo niższy AMD nie wprowadza co rok nowej podstawki jak intel i jeśli dziś kupię płytę główną AM3 to mogę być pewien, że za 2 lata będę mógł dorzucić do niej nowego proca już widzę jak intel gniecie AMD :D

Hahaha jasne, będziesz kurrwa każdego na solo chciał brac kto się z tobą nie zgadza. Widac, ze jeszcze mały jesteś, bo wyzywanie kogoś od żydów i w.w. zachowanie świadczy albo o niskim poziomie inteligencji albo o wieku 14 lat :D🖐️

Gość hola hola hola
camp czy ty sie slyszysz? ej co ci odpierdala w tym malym mozdzku?? co?? z toba jest cos nie tak bo od razu chesz sie lać:D

" Zgadzam się, Athlony to zajeebiste procesory, a intel może wypierrdalac na drzewo ze swoim chuujostwem " intel robi świetne procesory (przynajmniej od czasu Core2 Duo, bo o gniotowatym P4 już chyba wszyscy zapomniejli, uff) to, że intel jest bardzo mało konkurencyjny cenowo to inna sprawa

genialne radki 5000... jak 4870 1GB ddr5, niszczy serie 5000 do modelu 5870... one mają jedynie DX 11.... są drogie i słabe.. seria 48XX była 100 razy bardziej udana, nie wiesz co mówisz... i jeszcze raz apeluje, nie obrażaj mnie, a jak masz problem to się ustaw i powiedz mi to w oczy, tchurzu

Ja rozumiem, ze Intel robi dobre procesory, ale wolę kupic znacznie tańszego Athlona i miec podobne osiągi, niż wybulic w pizdu kasy na coś od intela. Sam mam już trochę starawego (1 rok) intela core2 duo 2,2ghz na moim drugim kompie i nie narzekam.

" genialne radki 5000... jak 4870 1GB ddr5, niszczy serie 5000 do modelu 5870... one mają jedynie DX 11.... " generalnie to radki 5000 do modelu 5870 mają wydajność prawie identyczną z HD4870 przy POŁOWIE pobieranej energii 😴 należy wziąć pod uwagę, że np HD5770 to karty z segmentu mainstream a HD4870 w dniu premiery kosztował chyba 1500zł więc porównanie ich jest z deka chybionym pomysłem "są drogie i słabe.. seria 48XX była 100 razy bardziej udana, nie wiesz co mówisz..." słabe? 2 razy większa wydajność i 27 wat poboru energii w spoczynku? hehehe drobie? to nowe karty więc to normalne, że są droższe, tym bardziej, że nie mają konkurencji ze strony nvidii, bo ich Fermi jest JESZCZE droższe i grzeje się jak patelnia. " i jeszcze raz apeluje, nie obrażaj mnie, a jak masz problem to się ustaw i powiedz mi to w oczy, tchurzu'" hhahahaha :D

Gość zapiekane serki
panowie spokoj :O