Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość You&Me

Smoky eyes a "trudne" oczy

Polecane posty

Gość You&Me

Mam głęboko osadzone i stosunkowo niewielkie oczy. czy wobec tego mogę wykonać makijaż typu smokey eyes? czy też nie jest on wskazany dla tego typu oczu? jak myślicie? pozdrawiam :)

Gość You&Me
up up :)

Gość koiko
pomniejszy oczy,wpadna jeszcze bardziej Nie polecam

Gość likto34
bedzie ciezko Ja mam takie oczy i marnie to wyglada Szczegolnie po paru godzinach.. Lepiej mi w jasniejszych kolorach

Gość You&Me
qrcze, a tak chciałam mieć efektowny makijaż na tzw wielkie wyjścia :( a znacie może jakiś makijaż, przy którym takie oczy wygladałyby efektownie i tajemniczo? no i oczywiście ładnie :)

Gość Macieyka
No właśnie, dziewczyny. Może któraś z was zna jakiś dobry wieczorowy makijaż pasujacy do takich "trudnych" oczu ?

Gość no nawet ladna
rozetrzyj cień powyżej załamania powieki, nie nakładaj jasnego cienia zbyt dużą płaszczyzną pod brwiami, zamiast czerni uzyj białej kredki na wewn. stronie dolnej powieki, podkręć i starannie wytuszuj do góry rzęsy

Gość może być pod warunkiem
że nei użyjesz szarych ani czarnychg cieni ja używałam zielonych perłowych,obowiązkowo biały perłowy cień pod łukiem brwiowym i w wewnętrzym kąciku oka

Gość Macieyka
Czy mozna zrobić makijaż smokey eyes ale z kolrem? Tzn zamiast czarnego postawić na ciemna zieleń?