Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara duuuuupaaaaa

starosc mnie dopadla:(

Polecane posty

Gość upskaaaz
strzel sobie zabieg co sie nazywa sculptra i bedzie lepiej. Ja to sobie zrobilam w Keramedzie i efekty super

Gość wszystkiego dobrego zwłaszcza
ja lat 30..... zmarszczki pod oczami - widoczne jak sie uśmiechne, mam je wtedy wokół całego worka pod oczami:-) Bruzdy zaczynają sie robić... ale to kwestia rysów twarzy... niektórzy mają je juz w wielu 20 lat. szyja robi sie wiotka... Lwiej zmarszczki brak. najgorsze te oczy i bruzdy, których inie chcę!!!!

ja mam bliżej do 30stki, zmarszczek wokół oczu niet, za to wokól ust niemal jak u bruca willisa haha :D takie geny ;) lwia zaczęła mi się robić jakies dwa lata temu po tragicznych zdarzeniach życiowych, mysle, ze stan psyche jak najbardziej odbija się na wyglądzie. pzdr. watch me: http://www.stylewaves.blogspot.com na retinoidach.

na poprawę stanu skóry, ujędrnienie, usunięcie zmarszczek polecam zabieg triniti, aparaty firmy syneron, technolowia elos, Jestem nieco starsza od was i wymagałam już pewnej regeneracji skóry twarzy, czytałam o tym zabiegu, miał pozytywna opinię no i poszłam. Jestem zadowolona i czuję się znacznie lepiej no i młodziej. polecam