Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolunia 22

dlaczego tak trudno jest znaleźć faceta

Polecane posty

Gość lolunia 22

nawet tylko dla seksu? skoro tak ciezko znalezc chlopaka tak na zycie to juz idac na kompromis chcialabym dla samego seksu bo mlodosc przeminie i potem to juz sie nawet nie bedzie chcialo...ale gdzie takiego znalezc?i zeby jeszcze byl w miare porzadny...

Gość lolunia 22
a w realu? jestem przeciwniczka czatow..

ja znalazłam wtedy kiedy przestałam szukać. Zwyczajnie napisał do mnie na jednym z portali, pogadaliśmy i chyba po dwóch czy trzech dniach spotkaliśmy się. Jesteśmy ze sobą prawie 3 miesiące:)

Gość rakroll
ja nie szukam dziewczyny i nie chce dzieci ani seksu . Za duzo klopotow i z pierwszym i z drugim . Dobrze byc singlem .

Gość zielona bursztynka
ja nie szukałam i sam sie nie znalazł,a wiec teraz szukam

Gość wolny23
ja też szukam :)

Jak nawet do seksu Ci trudno, to musi być coś bardzo nie halo :o

Gość lolunia 22
ale co nie halo?jestem naprawde atrakcyjną dziewczyną... charlotte a jaki to portal?? ;) nie znalas go wczesniej?

Gość mrrrrrrrau
tez uwazam ze jak na sex nie umiesz znalezc to cos z toba nie halo a atrakcjna mozesz byc wylacznie dla siebie dla facetow niekoniecznie pozatym niejeden wybierze brzydsza ale z wiakszym sexapilem i to trzeba poprpstu miec tego sie wyuzdanymi ciuchami nie osiagnie

Gość edfczfasf
ja znalazlam meza na sympatii www.sympatia.pl miałam wtedy 21 lat teraz mam 25 i jestem 2 lata po slubie

Gość lolunia 22
nie ubieram sie wyzywająco..a moze nie moge znalezc nikogo bo po prostu nie wiem gdzie szukac..ale nie -od razu piszcie ze nieatrakcyjna i brzydka :D i bez seksapilu oczywiscie ;)

Gość szukany facet
no jestem loluniu. mówiłaś że nie możesz mnie znaleźć

Gość daj se spokoj dziewczyno
gadanie ze na sex łatwo..jak ktos nie umie zarywac kolesi..laski które wyrywaja do sexu facetów chcoiaz by w pubach..kazdym elementem swojego ciała mówia bierz mnie tu i teraz wiec normalna laska ma problem zeby ot tak wyrwac kolesia na numerek a to czy brzydka czy ładna to juz bez znaczenia

Gość Piotr2301
Ej mozemy sie spiknac ja jestem porzadny i na taki uklad moge przystac jesli z lodzi jestes:-)

Gość lolunia 22
nie jestem z lodzi :D

Gość Kuba83
...w życiu czasem obłudnie nakazujemy własnym odczuciom myśleć inaczej nisz w rzeczywistości jest! Z kolei Przypadkowość jest jedną z największą fascynacją naszej egzystencji ...warto ją wdrążać choćby w ww.temat! Każdy rodzi się z własną potencją i sposobem na własne życie! ...napisz. dreamhouse.kubik@gmail.com Pozdrawiam!

Gość moze mozna znalesx ale tylko
na jeden numerek na dłuższy układ, nawet jezeli chodzi tylko o sesk juz trduniej.

Gość Xavery
pomogę ci ale nie gwarantuję że na dłuższy czas! milanbaros.fb@gmail.com Pozdrawiam...

Gość facet tylko do seksu nigdy
nie będzie porządny :P

Gość aVaifgssaawa3a3aafd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra polecana jest przez wielu lekarzy.