Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojahehe

Pytanie i wasze zdanie!!

Polecane posty

Gość tojahehe

Mialem dziewczyne prawie 9 miechow. Dzisiaj sie rozeszlismy ;/. Bylo tak ugadalismy sie wczoraj ze widzimy sie na caly dzien dzisiaj. Rano pisalismy i stwierdzila ze sie zobaczymy pozniej i sie zapytala czy moze isc z kolezanka na zipa na 10min po obiedzie. Dzwonielm potem do niej i mowila ze jest z kolezanka. Dzwonilem znow pozniej po jakich 30min i dalej byla z kolezanka pytalem sie jej za ile sie zobaczymy to powiedziala po obiedzie(ja jej odp ze mielismy na caly dzien). zadzwonilem do niej z chaja(prawie 2 godziny czekalem a ona z kloezanka) o 15.30 ze mamy sie spotkac, spotkalismy sie za 10 min i sie zaczelismy klocic ja jej mowilem ze mielismy sie spotkac na caly dzien a ona z kolezankom sobie poszla, ona stwierdzila ze niewidzi nic w tym zlego i powiedziala ze musiala odac piniadze i byla na zipu. Ja do niej ze prawie 2 godziny??Ona powiedziala ze mama miala zadzwonic na obiad i sie tak wykreca. To ja do niej ze co mama niezadzwonila to bys sie ze mna wogle nie spotkala a ona ale myslalam ze zadzwoni, obiady ona ma o okol 13. Ona ma czas do 7. Z kolezanka bylo juz po 12 i nawet mi nie napisala bo jak stwierdzila ze sie nie oplacalo.Wyjasnialem jej ze mielismy sie spotkac na caly dzien a ona ze niewidzi w tym nic zlego. Ja uwazam ze mnie oklamala,wolala isc do kolezanki niz sie ze mna spotkac,i niewidzi nic zlego ze byla z kolezanka a nie ze mna. Cizko to jej wyjasnic:/ Jak myslicie mam racje ze mnie oklamala?? czy sie myl. Bo rozumiem to 1 raz ale wczoraj tak samo bylo:/ Co sadzicie o tym??

Gość topik naukowy....
Ni chuja nie rozumiem o czym piszesz, stresc ta historie w punktach.

Gość jakajkajkjakkjajjaa
chyba jej na tobie nie zalezy:( sprobuj sie z nia nie kontaktowac wogole, zobaczysz czy jej zalezy, jesli zacznie wydzwaniac to ok, jesli nie, to znaczy ze lepiej zebys sobie glowy nia nie zawracal

Gość tojahehe
Probowalem sie skontaktowac z nia, ale ona ze nie dojdziemy do porozumienia ze ona niewidzi w tym nic zlego i ze nie klamie. Powiedzialem jej ze jestes taka idealna ze nie klamiesz, nie robisz nic zlego nic po prostu swieta jestes. NIewiem co mam zrbic kocham ja a ona mnie w h**a robi

Ja uwazam ze mnie oklamala,wolala isc do kolezanki niz sie ze mna spotkac,i niewidzi nic zlego ze byla z kolezanka a nie ze mna. Kolejny, który myśli że życie kobiety kręci się tylko wokół faceta... Bierzesz wszystko zbyt emocjonalnie