Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomeczkaa

jak i co?

Polecane posty

Gość poziomeczkaa

Jak relacje koleżeńskie zmienić na coś więcej?

Gość poziomeczkaa
niby nas coś łączy ale "kolega" ma etapy że chce być bliżej a poźniej sie odsuwa. Nie iwm co robic? co do rady powyżej nie wypowiadam sie..

Gość pazimą
jak ma takie "etapy", to szkoda Twojego życia. on je będzie miał zawsze, a Ty się niepotrzebnie zakochasz. jemu chodzi o seks, a Tobie o miłość. daruj więc sobie tego koleesie. niektórzy tak mają i nic tego nie zmieni :O

Gość poziomeczkaa
Ale my znamy sie długo... zadnego seksu nie było.. przytulanie, pocałunki, spotykamy sie w jednej grupie znajomych, przy nich nie jest taki bezpośredni jak jest ze mna sam... Nie wiem co o tym myśleć. Zachowuje się raz jakby chciał czegoś więcej a czasami mówi że jestem świetna koleżanka. Pożniej znów mówi jak cudownie sie ze mna rozmawia jak pięknie pachne.. i znów zimniej . Takie ciepło - zimno..

Gość poziomeczkaa
od przyjaciółki słyszę różne rady, raz że mam go zapytać wprost, raz że mam zostawić to tak jak jest, raz że mam czekać, raz że mam pisać, raz że mam milczeć.. Sama nie wiem co mam robić. Mężczyźni raczej nie lubią kiedy to kobieta powi: co z nami bedzie? i chce aby facet podejmował decyzję..a jeśli go zapytam.. i odpowie nie? Co robić. Jestem w kropce. proszę o pomoc ;/

Gość poziomeczkaa
proszę o rady, mozę ktoś wybrnał z takiej sytuacji? co robic?

czy Twoja przyjaciółka zna go lepiej niż ty?czy to ona się o niego stara? może lepiej zapytaj faceta,życie złudzeniami jest męczące... nikt nie powie Ci więcej o tym co myśli niż on sam;)

Gość poziomeczkaa
no tak tylko że od kolegi usłyszalam że faceci nie lubią takich pytań i choćby miał powiedzieć tak to moze sie przestraszyć i powie nie. Bo to facet musi czuc jakby zdobywał kobiete. A ja juz nie wiem ;/