Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrób test

zdrada a szczęśliwy związek

Polecane posty

Gość zrób test

Czy zdarzyło się wam kobiety zdradzić nowego faceta na początku związku a później mimo wszystko ułożyć sobie z nim szczęśliwe życie i pokochać..?

Gość ojjjj, bedzie biba
zdarzyło :D i nie jesteśmy już razem- ciagle wypominania, kłotnie i pytanie 'a on jak Cie dotykał' Ja zdradzilam ( chociaz tak oficjalnie razem nie bylismy) a on mnie zostawił po roku odkad sie dowiedzial

Gość zrób test
czyli Ty się przyznałaś, a mi chodzi o sytuacje, kiedy się nie przyzna strona, która zdradza?

Gość jednak kobieta to takie ziwrze
jak córka psa

Gość mrrrrrrrau
jasne moze byc taki zwiazke szczesliwy ale nie jest prawdziwy tylko zaklamany zalosne budowac cos na zdradzie i klamstwie jak potem mzna mowic ze sie kocha tego zdradzonego ze sie go sznauje taaa jeszcze najlepiej niehc ten cydowny zwiazke skonczy sie slubem buhehe

Gość zrób test
mrauuuu mam podobne zdanie.. myślę, że normalnej osobie wyrzuty sumienia nie pozwolą na życie w takim układzie. najgorsza sytuacja jest wtedy, kiedy kocha się kogoś innego a nie można z nim być. i wtedy kobieta, żeby nie być sama decyduje się na nowy związek.. bez miłości - dla bezpieczeństwa - dlatego zdradza

Gość aparatczyk
Wniosek jest taki - dla mężczyzny na żonę/kobietę życia potrzebna jest DZIEWICA (nie cichodajka,itp. dziwactwo które można przelecieć i porzucić). I nie mówcie mi że nalezę do mniejszości, bo moi znajomi podzielają moje zdanie!

Gość zrób test
a czy któś z was dziewczyn albo facetów zdradzał i zakończył związek, nie przyznając się a zganiając na drugą osobe?

Gość ojjjj, bedzie biba
przyznałam sie, bo miałam wyrzuty sumienia - i liczyłam na zrozumienie. Chociaż dzisiaj myślę, że głupie takie myślenie jest - jak ktoś kocha, to nie zdradza, mam faceta, i nie interesuja mnie inni- nawet wizualnie- i na sama myśl, że on mógłby mnie zdradzić ... nieee, jak ktoś kocha to nie zdradza - i tego sie bede trzymać. Młoda byłam i głupia.

Gość zrób test
no właśnie, jak ktoś kocha... a czasem jest tak, że nie od początku się kocha, czasem uczucie przychodzi później..

Gość mrrrrrrrau
aparatczyk To sibie poczytaj na forum erotycznym jak dziewice i koboety ktore wyszly za maz za jedynego partnera sexualnego zahcowuja sie po slubie. Badz pewny ze taka panna cie zdradzi zbey zobaczyc jak to jest z innym

Gość zrób test
ciekawe ile kobiet mówiło sobie: "nigdy nie zdradze" a zdradziło..

Gość ojjjj, bedzie biba
minęlo pare lat - dojrzałam i do zwiazku, niekoniecznie tylko ze strony fizycznej i do odpowiedzialności za swoje czyny

Wniosek jest taki - dla mężczyzny na żonę/kobietę życia potrzebna jest DZIEWICA (nie cichodajka,itp. dziwactwo które można przelecieć i porzucić). I nie mówcie mi że nalezę do mniejszości, bo moi znajomi podzielają moje zdanie! Macie źle w głowie

Gość zrób test
ojjj, bedzie biba, rozumiem Cię doskonale, zdrada t brak dojrzałości do związku..

Gość ojjjj, bedzie biba
dokładnie - wiec już wiesz jaka jest moja opinia dotycząca poruszanej kwestii :)

Gość zrób test
a jeśli z nikim nigdy tka osoba, która raz kochała nie będzie mogła być.. jeśli nigdy nie pokocha, jeśli zawsze będzie myślami zdradzała, wracała d exa..

Gość gość
Zdradzilam w pierwszym polroczu. Szalalam jeszcze wtedy jak glupiam od 10 lat tworzymy zwiazek. Od 5 malzenstwo. Juz nigdy wiecej nie zdradzilam. Nawet nie spojrzalam na innego. W zyciu nie chcialabym byc dziewica w moemncie spotkania przyszlego meza no way. Trzeba zasmakowac troche zycia zanim sie wbijemy w powazny zwiazek.