Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefania G.

A Wy wolicie mieć przyjaciół czy znajome twarze???

Polecane posty

Gość Stefania G.

Nosz tak się zawiodłam na swojej "psiapsiółce" aż mi wyć się chce!!

Gość przyjazne twarze
Ja wole przyjazne twarze. Nie lubie miec zbyt bliskich przyjaciol, bo juz kilka razy sie zdarzalo,ze zaczynali zyc oni moim zyciem i czylama sie napastowana/osaczona. Rozgonilam wszystko w cholere. A Ty widze masz chec sie paozlic, wiec mow o co Ci chodzi.

Gość blę27
ani jednych ani drugich....nigdy nie miałam znajomych i jest mi z tym dobrze...nie potrzebuję innych ludzi do szczęścia...

Gość winnnn
przyjaźń to bardzo rzadka rzecz, może nawet rzadsza niż miłość...

Gość Stefania G.
ech właśnie... ona tez zaczęła żyć moim życiem i kontrolowac wręcz moje plany, ruchy. Zaczęło mnie to drażnić, bomba wybuchła jak oznajmiłam o powrocie do swego ex... pojechała po mnie mocno, to nie była juz troska, ale swego rodzaju jad. Ja nie potrafie byc chamska i tylko delikatnie zakonczylam rozmowę i rozpłakałam się wieczorem. Nie tego się spodziewałam, bo byłam z im b.długo, nie zdradził mnie i nie bił dla wyjasnienia, po prostu zeszlismy się i taka decyzje podjełam, ale zaraz był wywiad i sto pytan do...

między przyjaciółmi zdarzają sie burze,ostrzejsza wymiana poglądów,ktoś kto nas dobrze zna chce dla nas dobrze,ale nie zawsze to widzimy. Spróbuj ochłonąć i z nią pogadać za jakiś czas.

Gość Stefania G.
jasne Sami, są zgrzyty i nieporozumienia, ale poczułam się jakbym zabiła jej rodziców lub odebrała jej faceta. I nie mogę darować sobie tego, że nie potrafię się bronić i również powiedzieć co o kim myślę, bo uważam, ze trzeba miec klasę, a jestesmy dorosli. Ja chyba jednak rezygnuje z takiej przyjaźni.... nie na moje nerwy takie akcje :(

ok wrócilaś do byłego,zobacymy czy ta decyzja będzie dla ciebie korzystna. Może przyjaciółka za ostro zareagowała.nie umiesz jej wybaczyć to zakończ znajomość.

Gość Stefania G.
Nie wiem jak wyjdę znim jako byłym, nie wiem jak wyszłabym z nowym... tego nie wiadomo nigdy. Po prostu poczułam się starsznie, bo ja nigdy w zyciu nawet na gorsze "występki" tak nie reagowałam,a wręcz odwrotnie i to mnie boli najbardziej. Nie chce przekreslać tej przyjaźni/znajomości po tym, ale na pewno swoje zwierzenia i żale ograniczę dla siebie, zeby znów nie było kiedys podobnej sytuacji... ech milczenie jest złotem, mam nauczkę.

nie potrzebny ci dystans do tej sytuacji. Jeśli to sprawdzona osoba to szkoda tego wsztkiego przekreślać. Można mieć przyjazne osoby ale one nie zastąpią prawdziwej przyjaźni. to oczywiście moje zdanie;)

Gość Stefania G.
Że tak powiem to pierwsza próba dla tej przyjaźni, która fatalnie wypadła i stąd moje wątpliwości...

normalne jak dla mnie nie jedną burzę przeżyłam,wiec wiem jak się teraz czujesz. przemyśl wszystko na spokojnie

Gość Stefania G.
Przemyślę :)) Dziękuję za porady i życzę miłego dnia, ale nastrój to mi podły pozostanie, wrrrr, papa :*

ja nie wierze w prawdziwa przyjazn dlatego traktuje ludzi jako 'znajome twarze' :D nawet tak im w pracy powiedzialem ze po prostu razem ze soba pracujemy :D huehue

Gość KapeluszBitelsa
1, 2 przyjaciółki, a resztę znajome twarze.