Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryskaaa

Palenie? Kto rzucil?

Polecane posty

Gość maryskaaa

Witam. Jak z Waszym podejściem do palenia? Jak rzucaliście? Mi pomogły jedynie zabiegi Bicom. Więcej dowiecie się na palenie.com Nie pomagały tabletki, plastry... A jak Wy rzucaliście palenie? Pozdrawiam

Gość Klaudia_09
Mam 24 lata .Jak miałam 15 -zaczęłam palic. Nieraz chciałam rzucic palenie .Przewaznie to było jako moje postanowienie noworoczne :P. Do tej pory probowałam już 7 razy rzucic palenie ale za kazdym razem się nie udawało. Najdłużej byłam 3 miesiące bez papierosów a pozniej znów to samo. Stosowałam rózne plastry ale to nic nie daje,przynajmniej w moim przypadku. No ale próbuje dalej. Narazie znacznie ograniczyłam palenie i juz nie pale tak duzo jak na poczatku ale do rzucenia jeszcze mi daleko :)

Ja rzuciłam:)od 30 stycznia nie palę,i rzuciłam tak poprostu:)

Gość Klaudia_09
ja niestety nie mam tak silnej woli :) to samo z odchudzaniem

istnieje większy idiotyzm niż palenie? dla mnie świadomość bycia idiotą przez palenie papierosów powinna przemawiać do wyobraźni

Gość udało mi sie rzucic ale nie
było łatwo nie było !!!5 miesięcy nie palenia ! Wyglądało to tak ze podupadłam moocno na zdrowiu i musiałam rzucić Szukałam czegos w zamian ...myslałam e-papieros: drogi plastry :strasznie swędziała mnie skóra gumy niquitin czy jak one tam drogie w koncu nicorette gumy jakosc mnie powstrzymały ale za to zjadłam chyba z tonę słoneczniku ,dyni i innych ziaren Pierwsze 2 miesiące wspominam jak jakis koszmar ,zły sen .Potem jednak juz przeogromna ulga ,ze mam to za sobą .Chociaz jeszcze smak i chęć zapalenia czsami mnie ścignie i myśle ze to bedzie jeszcze długo w swiadomości !!!!Palaczem jestem od 20 lat ...Straszne to ale co moge powiedziec .Lepiej póżno nic wcale .Mąż z kolei rzucił ot tak z dnia na dzień powiedział ,że nie pali i amen. A do tej pory nie wierzył,że istnieje świat bez fajek ...nie pali juz rok. Natomiast po tylu miesiącach moge powiedziec ze swiat śmierdzący papierochami to paskudny świat :( ale za to poprawił mi sie wech o niebooo,smak,cera,włosy i paznokcie bez dwóch zdań ....i co najwazniejsze rano nie słychać w naszym domu tego przerazającego ,strasznego nikotynowego kaszlu !Nie mówie o zapachu bo przenigdy nie paliliśmy w domu ... warto próbować rzucać palenie dla samego siebie .Nie słuchajcie ze ktos mówi ,trudne to ...no tak ale moze dla ciebie bedzie łatwiejsze niż myslisz -jak u mojego mężą .Nigdy nie próbował rzucić i udało mu sie za pierwszym podejściem !a ja miałam takich nie udanych prób z 10 albo więcej ....a teraz mysle ze jestem wolna .Nawet moge smiało juz przebywac i rozmawiac z palącymi nie drażni mnie to juz tak ...nie czuje juz taaakiego pociągu do fajki jak jeszcze 3 m-ce temu . Pozdrawiam wszystkich próbujących rzucic ....🖐️

ja tez rzuciłam od około 5 ciu miesięcy nie pale tez rzuciłam tak d zaraz bez wstepów bez przygotowan

Ja nie umiem rzucić. JA KOCHAM PALIĆ. Na razie z 1 paczki dziennie ograniczyłam się do 10 papierosów i jest ok. Może kiedyś mi się uda przekonać sama siebie do rzucenia.

Gość NO wiem ze nie jest to łatwe
ale mozliwe .Nie myslałam ze istnieje świat bez fajek ale jednak istnieje równie piekny Nie pale pół roku minęło wczoraj :D siweży oddech,nie capie dymem ,włosy ,ubranie itp polecam -choć nie było łatwo ....przytyłam ze 6-7 kilo :O :O teraz walcze z tym juz 2 udało mi sie zrzucić .Będzie dobrze wierze ,ze musi być !!!

Gość po 19 latach z e-papierosem

Gość próbuje ale nic z tego
najwyzej po 2-3 dniach zaczynam kopcic jak swinia nie moge sie napalić :O

Gość noo dobreeeeeeeeeeee
:D :D

mój syn palił jak smok, po odwiedzeniu w szpitalu, pulmunologii, przeszło mu dokładnie......

Gość taaa po pulmunologii mi tez
by chyba przeszło a na razie nie moge ...

Moi znajomi rzucili z pomocą Tabexu - jest na receptę. Od miesiąca posiadam go w domu i z dnia na dzień odkładam tę decyzję :( Ale dojrzewam do niej, bo mam DOSYĆ fajek :O