Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko mnie kochaj877

Zadzwonić czy nie?! Głupi problem!

Polecane posty

Poznałam go na czacie. W sobotę spotkaliśmy się na godzinę i od razu zaproponował,że musimy się spotkać następnego dnia, bo jestem fajna i miła i wartosciową dziewczyną. Zgodziłam się na 18.00. Zadzwoniłam do niego o 17.30 spytać czy będzie na pewno... Kilka razy wybierałam numer do godz. 18 bezskutecznie, bo nikt nie odbierał:( Mam więcej jak 18lat, ale zadam głupie pytanie w stylu 12latki! Zadzwonić i pytać co się stało?

prześpij sie i znajdź sobie nowego adoratora, jak olał cie na początku to ty go olej na zawsze chyba że jesteś tak naiwna

Gość mrrrrrrrau
Tylko mnie kochaj877 Nie dzwon wiecje i nie pytaj Pojawi mu sie na wyzwietlaczu z edoznwilas przed spotkaniem jak cie sznauje zalezy mu to sam poczuje sie w obowiakzu zadzownic przeprosic i wytlumaczyc

powiedział ci że jesteś fajna, żeby ci nie zrobic przykrości... musisz byc wyjątkowo brzydka i aseksualna skoro cie olał ..

Proszę o poważne odpowiedzi.... Gdybym mu się nie podobala i była az tak brzydka jak piszecie to chyba by od razu skonczyl spotkanie jakąś wymówką a'la mammamse roboty albo mamusia zachorowala :(

Gość nie ma to jak wszystkowiedzące
ale po co jeszcze raz dzwonić? Przecież wyświetliło się że dzwoniłaś i jakby chciał, to by oddzwonił. Jak chcesz się jeszcze pogrążyć i upewnić, to napisz sms z pytaniem co się stało? Pewnie też nie odpisze

Bo wydaje mi się, że się coś stało.... Pewnie nic się nie stało, a on ma mnie w dupie, ale korci mnie.... Po co wysilał się na tyle rozmow ze mna na gg i przez telefon? :( Oj ja glupia i naiwna!!!!!1 :(

Każdy od razu robi ze mnie jakąs puszczalską, ktora spotyka sie aby sobie facet podupczyl! Tak więc oznajmiam nastepnym którzy chcą tak napisać,że NIEspałam z nim! Nie zrobiłam mu loda! Nie całowałam się z nim! Dziękuje za pomocne wypowiedzi!:(

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olej go, przeciez widział ze dzwoniłąs wczoraj gdyby mu zalezało to by oddzwonił...

Jestem kompletną idiotką i dotrze do mnie gdy napisze mi to ostro jeszcze kilka osob. Może do mnie dotrze, że mnie olał :( Narazie wydaje mi się ,że to niemożliwe:( przecież miało być tak fajnie..... :(

Wiem że znajdzie się inny... ale czego posiadam taką ułomność w swej osobowości, że wierze facetowi... Mówił tak przekonywująco i to zachowanie olewające mnie do niego nie pasuje....:( Dj Pozdro --> ja idiotka czy on swinia?

Mialam przeblyski slabosci i chcialam dzwonic a nawet obsesje noszenia wszedzie telefonu ze sobą:( Bo może zadzwoni... :( Ale koniec z tym! Będe silna,choc pewne nadal taksamo naiwna!Uwierze nastepnemuehhh :/

Gość Oj nie maco płakać
Weź się w garść!

Gość nie ma to jak wszystkowiedzące
wyglada na to, że to co mówił to TYLKO SŁOWA!!!!

Nie dzwon, wiem ze cie skreca zeby zadzwonic i nasze rady nie wiele dadza bo ty i tak pewnei masz juz plan zadzwonic, ale pomysl czy warto zebys to ty pokazala na poczatku ze laasz za nim czy to on cie przeprosil za to ze nie dal znaku zycia a sie umowiliscie, jak bedzie na gg to zobacz czy odpisze jak tak zrobi to odpisz mu zdawkowo ze cos tam wymysl jak sie zachowal ale tylko w paru slowach i czekaj na reakcje, powodzenia zycze!! jak nie odpisze to olej to!