Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem z Tobą CCCC

Popieram start Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich!!!

Polecane posty

Gość Jestem z Tobą CCCC

bede na Niego głosował!!!

Gość jessica33
ja być może w II turze na niego zagłosuję. W pierwszej głosuję na Korwina. Oby udało mu się zebrać podpisy :)

Gość vbbvbvbvbb
strzeż nas Boże przed semickimi parobkami jak komorowski,tusk czy sikorski

ja zaglosuje na kogos z prawicy Obojętnie czy będzie to : Jarek , Zbyszek ,Mariusz czy inny oby ludzie przejrzeli na oczy i nie glosowali na dobry PR, tylko na człowieka ...

Gość tez popieram jarka
oby startowal

Gość dorota g.
a startuje? ponoc sie wycofuje z polityki

Gość dffgdfgdfgdfg
tez bym na niego glosowala, mialam na lecha, ale to juz z wiadomych przyczyn nie bedzie mozliwe

Gość mysle ze na pis
życie toczy się dalej...

Gość do jessica33
Widać dobitnie jaka jest twoja świadomość polityczna. W pierwszej turze chcesz głosować na skrajnego liberała, a w drugiej na socjalistę. Myślę, że powinnaś wrócić do kuchni.

Gość .....ot..co......
a potem znowu nikt nie bedzie sie przyznawal ze glosowal na kaczora, bedzie powtorka z rozrywki :O

Gość mysle ze na pis
ja bym się przyznała, jakbym na niego głosowała. tylko idiota się wstydzi swojego zdania. jak głosowałam na Kaczyńskiego (1kadencja) to u mnie w szkole normalnie przyznawali się do tego, że tez na Niego głosowali i co? Normalne :o Jaki wstyd!?

Gość .....ot..co......
to musicie byc wyjatkami, bo kogo sie nie pytalo, to nikt na kaczynskiego nie glosowal. chyba, ze jestescie mieszkancami wsi , ew mniejszych miast to moze tak byc, jak mowisz.

nie wiem, nie wiem. pomijając już nawet stanowisko polityczne Jarosława - pamiętajmy, że niedawno zmarł jego brat bliźniak, a udowodnione jest, że bliźniacze rodzeństwo przeżywa taką śmierć o wiele silniej, niż pozostali ludzie. bliźniacy są ze sobą związani w szczególny sposób i taka śmierć jest dla niego ogromnym wstrząsem. w związku z tym obawiam się, że Jarosław Kaczyński w obecnych czasach może nie do końca być poczytalny, o czym zresztą może świadczyć jego dziwaczna decyzja o pochowaniu brata na Wawelu. być może dla dobra ogółu należałoby go odsunąć od polityki.

Gość mysle ze na pis
jakimi wyjątkami? jaka wieś? ;D wstydem jest glosowac na po :P szczegolnie sld :p a ci ludzie się do tego normalnie przyznawali... kazdy ma wlasne zdanie, nikt sie nie bal mowic... nie wymyslajcie bzdur

Gość oczywiście, że tak
Popieram!

Gość gygyyy
ja też bym na Jarosława zagłosowała

Gość .....ot..co......
jarek moze teraz odczuwac zywa nienawisc do rosji, ze akurat tam zginal jego brat. poza tym, juz wczesniej widac bylo, ze nie lubi rosjan. a teraz co to moze byc? pamietajcie, ze za czasow prezydentury kaczynskiego pogorszyly sie nasze relacje z niemcami i zwlaszcza rosja, a lech byl przeciez tym lagodniejszym. to co by bylo gdyby jarek rzadzil? strach sie bac...

Gość nigdy w życiu nieee
dlaczego usunięto mój wpis? To juz nie można napisać, że nie zagłosuję na Jarosława, bo brzydko z jego strony, że startuje choć dopiero co mu brat umarł?

Gość .....ot..co......
moze pomylilas tematy? :)

Gość gygyyy
ja też nienawidze ruskich i uważam, że za ta katastrofą stoją ruski i że był to zamach, ale oczywiście wszystkie mądre głowy od marketingu i POprawnego myślenia stukają sie w głowę, bo to niePOprawnie tak myślec... :O

Gość nigdy w życiu nieee
a, może... ;)

Gość jessica33
tak wiem, że Jarosław to socjalista :) natomiast tak się jakoś dziwnie składa, że to właśnie oni obniżali podatki a nie PO(co prawda nieznacznie ale jednak) . W dodatku Komorowski nie wydaje mi się uczciwy. W końcu to on w 2 godziny po wypadku dobrał się do aneksu w sprawie likwidacji WSI. Więc tutaj jest sprawa niejasna. Wiem, że Po a PIS to tak samo jak Wałęsa a Kwaśniewski. Tu Dżuma a tam Cholera. Napisałam, że być może zagłosuję na Jarosława, bo zostawiam sobie również taką ewentualność, że nie pójdę na II turę. To wszystko zależy od tego co się wydarzy.

Gość niech mu tam
poprę go jak ogłosi,że po wyborze jego pierwszą podróżą zagraniczną będzie lot do Smoleńska ,samolotem,TU 154,hahahaaa

Gość guzik nas obchodzi co ci się
wydaje. A Jarosław to nie socjalista.