Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur.d

ostry numerek na imprezce

Polecane posty

Gość artur.d

Byłem ostatnio na firmowej imprezce. Gdy atmosfera się rozluźniła, zacząłem flirtować z szefową jednego z działów. Podobały mi się jej szpilki i powiedziałem, że gdyby takimi kogoś kopnęła z czuba to by było ostro. Ona bez żenady zaproponowała, że może to zrobić na mnie. Zgodziłem się. Kazała mi wykręcić się tyłem i ostro kopnęła w tyłek. Wszyscy się śmiali. Szefowa mojego działu krzyknęła, żeby kopnęła mnie w jaja. Ona po chwili rzeczywiście to zrobiła. Dużo delikatniej, ale i tak bolało. Nic mi nie jest, ale wspominam to wydarzenie jako ostre i podniecające zarazem.

Gość artur.d
może ktoś się rozsądnie wypowie

Gość Olka11305
heheeh nikt tu się rozsądnie nie wypowie..bo to napisales jest żenujące....co jeden to głupszy temat

Gość artur.d
Ale ja i tak namietnie kocham tylko prezesa. Debila z siebie robia tylko po to, żeby w końu zwrócił na mnie uwagę i porwał mnie w swe ramiona...

Gość artur.d
ostatni to podszyw. Tak się akurat złożyło, tak wyszło. Ona wyczuła, że mnie to może podniecić.Kopniak w tyłek to w końcu nic zboczonego, dopiero ten w jaja to było ostrzejsze, ale mnie podnieciło ostro.

Gość artur.d
Wstydziłem się nie tego, że mi to zrobiła, ale że to było tak na imprezie. Zupełnie nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.

Gość artur.d
to mnie zupełnie nie podnieca. Ale tamta sytuacja owszem. Ważny jest kontekst i to że robiła to atrakcyjna dziewczyna

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html

Gość gość
BYL NIESAMOWITY