Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orca

Pragnę dzidziusia - starania 2010 !!!!

Polecane posty

Gość Orca

Witam Was dziewczyny. Pewnie takich tematów jak ten jest tutaj pełno - ale wg mnie po to jest te forum. Założyłam ten topic z tego względu że może są spośród Was są osoby które się starają o dziecko ( tak jak ja). W innych topicach już są dziewczyny zżyte więc ciężej do nich dołączyć - dlatego stworzyłam nowy temat. Przedstawie jak to u mnie wygląda. Otóż jest to mój pierwszy cykl starań- więc na nic tym bardziej nie liczę. Chcę usłyszeć Wasze opinie - czy z tego co piszę jest iskierka nadzieij że może się udało już za pierwszym razem. Cykle mam 31 dniowe. Ostatnią miesiączkę miałam 28 marca - 9,12,14 i 15 kwietnia wpsółżyłam z partnerem ( a około dnia 13 kwietnia zaczęły się kłucia jajników co u mnie oznacza owulacje , z tym że śluzu nie było tak jak kurze białko tylko był strasznie wodnisny, przezroczysty, i strasznie go dużo było ). Od dnia 16 kwietnia do teraz kłują mnie jajniki - raz prawy a raz lewy (codziennie - prawie cały czas) - jest to lekkie kłucie. Do okresu pozostało mi 9 dni więc za wcześnie na test. I teraz pytanie - czy wg Was może być to ciąża - czy szanse są małe. Z góry dziękuje ( aha innych objawów prócz jajników nie mam - tym bardziej że te bóle po owulacji zdarzyły mi się pierwszy raz).

Gość staraczek sraczek
Wez sie opanuj, z 2010r jest juz ze 20 tematow.

Gość mufinka z czekoladą
hej orca . ja też sie staram o dzidziusia. ale u nas to jest troszke inaczej bo ja mam pare problemów, no i mój partner tak na 100 % nie jest pewny czy juz chce czy jeszcze chce poczekac troche. u nas lekarz kaze mi sie starac. a ty ile masz lat?

Gość staraczek sraczek
Z jakiego powodu kaze ? Tylko mi nie mow ze z powodu nadzerki :P

Gość mufinka z czekoladą
problemy z torbielami, zla cytologia, zaburzenia hormonalne narazie opanowane

Orca jestem w takiej samej sytuacji co Ty tyle że okres mam mieć już jutro. Przez 2 tyg na zmianę kuły mnie jajniki zresztą kują do teraz i to był /jest jedyny objaw jaki mogłabym uznać za ciążowy jednak...im bliżej jutra tym moja nadzieja jest coraz mniejsza. Zrobiłam w niedzielę test i niestety jedna krecha ;( Mam nadzieję, że chociaż Tobie sie uda 🌼

Witam , to i ja się dopisuję :)Ja dzisiaj mam 28 dzień cyklu , zazwyczaj okres mam od 31 do 33 dnia , więc cierpliwie czekam na jego brak:)

Gość Orca
Witam Was dziewczyny :) fajnie że dołączyłyście. Ja mam te kłucia jajników cały czas - i jeszcze wczoraj na dodatek zauwazyłam małą krostkę która znajduję się w wewnątrz tak 1,5 cm od wejścia do pochwy- więc się załamałam bo nie mam pojęcia co to może być( troszke swędzi). Dziś jadę do gin zobaczymy co powie. Taka jedna kobitka - dostałaś @??? Kroopka - masz jakieś objawy ?? Testowalaś juz??

hej dziewczyny! jestem dzien po terminie spodziewanej @...... moje objawy: przeczulica, mrowienie brodawek, bole brzucha jak na @ trwajace juz od przeszlo 10 dni, klucia jajnikow, poranne mdlosci testu jeszcze nie robilam, dzis jest 27 dzien cyklu, czekam do piatku :-)