Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

pytanie

Polecane posty

do jakich kraji najchetniej wybralibyscie sie na wakacje? albo jakies mozecie polecic? potrzebuje to do pracy..

Jędza a kiedy byłaś? W jakim miesiącu? Wybieram się w tym roku, podobno najlepiej jechać pod koniec maja , nie pada deszcz .

Gość zaprojektujesz mi biuro
Quicksand analfabetko! :( jakich kraji? krajów chyba :( szkoda że jesteś tylko ładna...i głupiutka :(

tam przynajmniej dziewice są :( a nie ruchodajki i przeklinaczki z blond odrostami o twarzy Maciusia z klanu :(

dziewice to one byly jak mialy 9lat :D:D tak wychodzi twoja wiedza krajoznawcza, ale szerokiej drogi zycze:D

don juan widac ze ta flora wysokogorska wysoko wplynela na jakosc twojej niepoprawnej polszczyzny:Pa ino idz pasac owce lepiej

Gość świnka piggy
quick jaka ty jestes niedouczona dziewczyno,weź czasem przewertuj słownik poprawnej polszczyzny a nie marnujesz czas na farbowanie swojego blond łba :P

ostra sis jakos leci do przodu:P koncze licencjat i sie przeprowadzam do stolicy, no oczywiscie nie wawy:D no i moze sobie pieska kupie:P

Gość ostra jedz tam gdzie
kobiety maja wąsy bedziesz sie czula komfortowo:D:D

Gość ty ty czubku jeden
ostrasiostra lubi spedzac czas w lesie najlepiej w czasie swiat :D

Gość w jakim kraju kobiety maja
szczeki rozbudowene i zebiska wysuniete do przodu...ostra wybierz wlasnie taki karaj albo najlepiej jedz pod durnego chate:)

chyba kundelek, myslam zeby ze schroniska wziasc, bo nie wiem czy bede miec za bardzo czas na to zeby sie nim zajmowac, tak wiec takiemu bedzie lepiej u mnie niz tam w schronisku mimo ze czasami nie ebdzie mnie w domu i bedzie sam 😭

Gość Arfetakt DiabIa
czesc Quick :) a to ten piesek na fotce to nie Twoj? to czyj ? ;> licencjat pisałaś?? po angielsku?! to chyba cięzko tak? (ja mam problem żeby po polsku napisac :( :o ) a o czym pisałaś??

Gość ostra dla ciebie zostaje
tylko kosmos!!!!:D

Gość ostra dla ciebie zostaje
dopal net dla pieska nie bedzie sie czul samotny....ostra jakos zyje a 24 h spedza przy necie to jej zastepuje kontakt z ludzmi;)

Gość w portugali mogacie ostra z
oslem pomylic:classic_cool::D

Artefakt hej!:P 🖐️ piesek mojej lokatorki,ale dala mi bakcyla caly czas sie z nim bawie, slodki jest, atkze sie przygotowuje na role:P praca jest zlozona na pare czesci, troche to skomplikowane, ale mam nadzieje ze dam rade, poki co siedze ile sie da i pisze, tak jest po angielsku oczywiscie:P ale jakos nie narzekam, na razie nie mam problemow z tym:)