Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esencja zycia

teraz powinnam rodzić....

Polecane posty

Teraz powinnam rodzić....niestety ciąza obumarła potem poronienie...mam okropnego doła lekarze mi mówili ze na 25 kwietnia miałam rodzić..... żal i płacz.....

wiem ze wiele dziwczyn to przezywalo jednak to jest okropny bol jesli sie naparwde chcialo dziecka ....a pozalic sie komus musze bo nie zniose tego....moj maz sie na mnie drze ze wypilam piwo ale mi ciezko naparwde....

a może tak jest lepiej jak się stało - pomysl gdybyś urodziła kalekę ? natura sama eliminuje słabsze organizmy - czas leczy rany

Gość karolina pazioooo
dokladnie jakiegos niedorozwoja umysłowego lub z jakimiś defektami estetycznymi, Pani wyzej ma racje.

Gość cccbvc
żąl sie to pomaga tutaj jest wiele takch co wie co przeszłas i rozumie a zamykac się w sobie nie ma sensu

Gość hehehehe34
wiesz tylko ona bedzie tu wyć za czyms czego nie kochala bo jak mozna kochac prawdziwie cos czego sie nie dotyka nie widzi? hipokrytka z ciebie autorko, na litosc chcesz nas wziasc ze niby taka uczuciowa jestes i o marko placzesz biedna, wez sie walnij w ten pusty łeb bo inaczej bedziesz co roku wyc do ksiezyca 25ego .

Gość czynnik psi 1
przyszlas nam sie pozalic i poszlas? moze odpisuj łaskawie?

Gość u mnie też tak było.....
A więc 1 ciąża - puste jajo i poronienie zatrzymane i zabieg, 2 ciąża na hormonach i strach i urodziłam zdrową córkę w 40 tyg, 3 ciąża puste jajo i zabieg w 9 tc 4 ciąża zrobiłam test w 5 tc, po trzech dniach trafiłam do szpitala z krwawieniem zastrzyki z hormonami w tyłek i na drugi dzień w szpitalu poroniłam i zabieg 5 ciąza oczywiście hormony od początku no i jest zdrowy synek urodzony w 38 tc, także głowa do góry jeszcze słońce zaświeci i będziesz się cieszyła z dzieciaczka. Pozdrawiam

Gość ......................C
Bardzo Wam dziewczyny współczuje. Z tymi głupimi komentarzami wypierdalać i to już pizdy jedne.