Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy rosjanie uwierzyli

przypomniała mi się ta informacja sprzed paru tygodni

Polecane posty

przypomniała mi się ta informacja sprzed paru tygodni tylko data się nie zgadza... ale reszta, jak najbardziej Znany egzorcysta: 15 sierpnia Polacy otrzymają ważny znak - Matki Boskiej Zielnej. 15 sierpnia. Prawdopodobnie jakiś znak. Będziemy musieli się wobec tego znaku określić - taką tajemniczą wypowiedź ks. Jana Pęzioła, egzorcysty parafii św. Wojciecha koło Wąwolnicy, zacytował tygodnik "Newsweek" w poświęconym mu reportażu.Na prowadzone przez niego egzorcyzmy, modlitwy o uwolnienie od złego ducha i rekolekcje do kościoła w niewielkiej miejscowości koło Nałeczowa zjeżdzaja się ludzie z całej Polski. Ksiądz Pęzioł glosi też cieszące się ogromnym zainteresowaniem rekolekcje w innych parafiach. Najczęściej mówi w nich o współczesnych Polakach, o tym, że tracą wiarę, i o kryzysie polskich rodzin. Postać księdza i jego dzieło tygodnik opisał w obszernym reportażu. Kończy się on intrygującą puenta. Ks. Pęzioł przyznał się dziennikarzowi, ze ostatnio ma "dziwne myśli, jakby coś miało się stać". Zastrzegł, że nie jest prorokiem i nie chce nim być. Ale dodał, że przeczuwa jakieś wydarzenie ważne dla Polski i Polaków. - Mam w głowie konkretny dzień - mówi - Matki Boskiej Zielnej. 15 sierpnia. Prawdopodobnie jakiś znak. Nic złego się wtedy nie stanie. Będziemy się musieli tylko wobec tego znaku określić. Czekam na ten dzień, nie wiedząc co będzie. A może mi się tylko zdaje. Poczekam. Zobaczę - kończy ks. Pęzioł. MaH, Newsweek fronda.pl (29.03.2010)

Gość poczekajmy do 15
:-)

pisze ze data a tekst był wstawiony 29.03.2010)

Gość becyttowa
będziemy musieli określic czy chcemy być przyłączeni do rosji czy do niemiec