Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie że maaa

i żadne sprzeciwy nic nie dały rodzina zrobiła co chciała

Polecane posty

Gość pewnie że maaa

:D

Durni pieniacze myśleli,że jak postrzelają z petard i pokrzyczą coś wskórają.A w efekcie wszyscy mieli z nich polewkę :classic_cool:

Gość to chyba ogladalas wiadomosci
na tv kozia dupa bo w normalnych stacjach mowili ze biskup sie po prostu zgodzil a inicjatywa wyszla od rodziny

Gość gupeek
zal mi tej Marty - w jednej chwili stracila oboje rodzicow, a nikt sobie z jej opinia nic nie robi... :O

i temat wrocil no tak w koncu za chwile wybory ... trzeba pojatrzyc troche "Pani Środo"

Gość gupeek
o czym Ty kobieto rozmawiasz - jaka pani srodo?

Gość Ani,ani
Po co ty wchodzisz na topiki w ktorych nie piszesz na temat. To do ania 64 czy jakas tam.

Gość nieruska>
tez slyszalam ze Ania64 na liscie plac pewnej partii jest :O

Gość straszydlo
wreszcie ktoś podniósł temat opinii p.Marty Kaczyńskiej tez oglądałam program w TVP, chyba w niedziele albo poniedziałek, zanim zapadła jeszcze decyzja o Wawelu, w którym mówiła ona, ze najbardziej by chciała żeby rodzice spoczęli obok siebie, na cmentarzu na Powązkach, wśród tylu zasłużonych Polaków, w mieście które oboje tak kochali.

Gość straszydlo
dodam jeszcze, ze zniesmaczyło mnie to, że wystarcza jedno słowo jakiegoś biskupa, by cały kraj opanowała taka histeria prowawelska, a każdego kto się z tym nie zgadzał wyzywano od najgorszych, od antypolaków (jak chociażby p.Wajdę)... to pokazuje, że żyjemy w państwie kościelnym, wyhodowanym właśnie przez ludzi pokroju naszego byłego Prezydenta i jego brata. I mam nadzieję, że za 2 miesiące wybory wygra ktoś, kto pomoże z tym skończyć.

Gość DO OSTRA SIOSTRAA
I co z tego ludzie nic nie zdizłali to ten na górze pokazał że to przesada i przyloty zablokował, MOZNA BYĆ TAK HARDYM I TYLE.