Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korneela18

pomocy

Polecane posty

Gość Korneela18

Mam 18 lat. Tak, zaczełam juz wspolzycie i mam problem z tym własnie związany (no przynajmniej takie mam wrażenie). Odkąd zaczełam uprawiać sex z moim chłopakiem mam różne dolegliwości. Na początku były to tylko nie regularne miesiaczki. Pozniej krwawienia kilkudniowe po wspolzyciu. Dośc nie dawno to krwawienie przedłyzuło sie do miesiąca. Oczywiscie poszlam do ginekologa, zrobiłam usg i nic nie wykazało. Teraz gdy mam zaczac brac tabletki antykncepcyjne zaczął bardzo boleć mnie brzuch...chociaz czy to brzuch? wydaje mi sie ze to jajniki czy cos w tym stylu. Ból był ogromny, nie do zniesienia. Na szczescie nie trwało to długo. Boje sie jednak ze to cos powaznego. czy miala ktoras z was podobne dolegliwosci? co to waszym zdaniem może byc? prosze o pomoc

Gość nie tylko Kaczyńscy zginęli
może to pęcherz?

1. przestań jeśc tabletki 2. masz zapewne huja a nie faceta, i dopiero zczlas współzyć a on robi SOBIE DOBRZE NIE DBAJAC O TWOJE ZDROWIE

Gość Korneela18
dzieki ale od mojego faceta to sie odczep. a tabletek jeszcze nie wzielam ani jednej, dopiero mialam zamiar zacząc, co do pecherza to nie to, wiem jaki to jest bol. ale to calkiem cos innego. dzieki:)

Gość radziłabym ci
zasięgnąć porady innego lekarza...dla pewności

Gość bojabojaboja
Korneela zrób mały wywiad wśród znajomych a propos dobrego specjalisty albo sama poszukaj info w necie gdzie najlepiej iść i poradź się innego lekarza, bo wygląda na to, że coś się dzieje jednak, ale tutaj potrzebny jest dobry specjalista.

Gość małam miiiiiiiiiii
jeden lekarz kiedys mowil ze trzeba pojsc do 3 specjalistow tej samej dziedziny nie mowiac ze bylo sie gdzies indziej i jak sie diagnoza ktoregoś potwierdzi to dopiero wiadomo co jest