Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona...

Dziewczyny doradzcie bo juz nie wiem co mam robic

Polecane posty

Gość niedoświadczona...

Nie mam zbyt duzego doswiadczenia w seksie, a od jakiegos czasu spotykam się z facetem. chciałabym mu zrobic dobrze, bez seksu ale nie potrafię bo on jest długodystansowcem, po pewnym czasie mnie juz ręka boli a on dalej nie dochodzi:( co mam zrobic zeby było dobrze??

Gość Kijankaa
nie kazdemu facetowi latwo jest dojsc gdy go piescimy sama reka... niestety. ale moze Ty zle to robisz? zbyt lekko trzymasz, probowalas piescic tzw wedzidelko? Jadra? czy dla Ciebie usta wchodza w gre? sam jezyk..?

Trudno jest zaspokoic samymi rekami jednak jest to mozliwe.. proponuje np zakupic zel do masazu intymnego.. sa roznego rodzaju rozgrzewajace chlodzace itd nie sa drogie a kupowanie go wcale nie jest krepujace. Z mojego doswiadczenia wiem ze zele te poteguja doznania do tego maja mily zapach a odpowiedni masaz doprowadzi twojego mezczyzne do obledu... Wydaje mi sie ze za szybko i na sile chcesz go doprowadzic do orgazmu. Staraj sie wplesc w to troche uczucia.. obsypuj go pocalunkami, zrob masaz plecow... mozesz przesuwac golymi piersiami po plecach lub klatce piersiowej (chyba kazdy facet to uwielbia) staraj sie wlozyc w swoja robote troche delikatnosci i czulosci a napewno w koncowej fazie szybko uda ci sie doprowadzic faceta do szalenstwa ;)

Gość mrrrrrrrau
Trudno jest zaspokoic samymi nie zgodze sie wlansie to jest najprostszy i najszybszy sposob oralnie hmmm tez szybcutko przy czym facetom tak sie to podoba z eprzedluzaja i oanuaja nad soba tak aby szybko nie dojsc

Gość niedoświadczona...
Własnie problem jest w tym ze jeszcze nie chce się decydowac na seks oralny

Gość duoa duoap
ręką i ustami jednocześnie, języczkiem dookoła , i mocno, zacznij wolno żebyś się nie zmęczyła i przyśpieszaj, i rób to mocno znam to, facet długo walił konia, dlatego długo dochodzi im więcej seksu tym będzie szybciej, znam to z doświadczenia

Bez orala się nie obejdzie. Obejmij ustami główkę jego penisa i mocno ssij. Oblizuj ją dookoła.