Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 111

Ile za pogrzeb

Polecane posty

Gość gość
Bóg nie istnieje boga nie ma.

Gość gość
hej, chce zrobic pogrzeb cioci z ta firmawww.koperski.com.pl - korzystal ktos z ich uslug? warto?

Gość gość
jesli chodzi o nagrobki to moze oferta kamieniarz bialystok http://www.nagrobkibialystok.pl/oferta cie zainteresuje. Maja u siebie rozne typy nagrobkow: podwojne, pojedyncze. Do tego tez pomniki. A jesli chodzi o material to polecam granit

Gość gość
Ja to się zastanawiam poważnie nad tym co zrobić jak mi przyjdzie do organizowania pogrzebu. Tak sobie patrzę na to wszytsko i zaczyna mi być wszytsko jedno…po prostu sobie iść w świat i zawinąć manatki…a tu pofrzeb organizować. Pomagałam ostatnio komuś taki zorganizować, odwiedziliśmy wiele zakładów kamieniarskich tj. http://www.krakgranit.pl/ szukając rozwiązań nagrobków etc.…ech, dużo by opowiadać

Gość gość
Nie normalny gosc pyta czy nie za malo dal za pogrzeb. Kto głupi placi tysiąc czy dwa? Sto złotych wystarczy! Dajcie mi prace w której za godzine płacą tysiąc czy dwa. Ci w czarnych sukienkach niezłą sekte zronili i ciemnotom kit wciskaja. Domy mają za kase parafian samochody tez. Stac ich na wszystko i zero kredytów. Tu zwykly Kowalski placi 30 lat kredyt za mueszkanie a o aucie nie wspomne. Dzieci wyksztalcic itd. Głupi ludzi niech płacą ja nie będę utrzymywac darmozjadow

Gość gość
Autor to zalozyl glupie prowo a wy sie podniecacie...

Gość gość
Moze to i prowo ale ludzie płacą po tysiąc złotych tym darmozjadom. Pytam za co? Za godzinny bełkot?

Gość gość
Cena pogrzebu zależy od zakładu. Ostatnio czytałam artykuł gdzie pisali że te ceny pomiędzy nimi potrafią się naprawdę mocno różnić. Sporo z nich niestety naciąga i zarabia na ludzkim nieszczęściu ale są też takie które próbują jakość pomóc i np. proponują rozłożenie na raty. Ja ostatnio skorzystałam z takiej możliwości jak chowałam ojca i jak ktoś jest z Wrocławia to był to zakład Witwicka. A w ogóle to ktoś powinien zająć się tym żeby zasiłek pogrzebowy był większy przynajmniej jeszcze o trochę.

Gość gość
Wiele zależy też od kosztów pomnika. Ja jakiś czas temu zamawiałam nagrobek w http://www.granitlux.pl/ , wykonano go bardzo profesjonalnie i cena była w porządku.

Gość gość
Po śmierci babci to była dla mnie problematyczna kwestia, ale okazało się że w zakładzie Witwicka można rozłożyć płatność na kilka części. Jestem wdzięczna bo bałam się że nie uda mi się nawet godnie pożegnać babci...

Gość gość
Moja rodzina jest niewierząca więc obyło się bez księdza i niezrozumiałej dla mnie darowizny. Wujek został skremowany w zakładzie Hades z Białej, a jego prochy rozsypaliśmy tam gdzie sobie zażyczył, w Bieszczadach.

Gość Beata

Czy pogrzeb katolicki czy nie zawsze trzeba zgłosić się do zakładu pogrzebowego. My skorzystaliśmy z usług  zakładu pogrzebowego Figiel „HELFA” . Zakład pogrzebowy Figiel „HELFA” jest profesjonalną firmą z rodzinnymi tradycjami, podchodzącą do każdej uroczystości pogrzebowej w sposób indywidualny. 

Gość Mirek

My korzystaliśmy z oferty zakładu pogrzebowego Sacrum z Olsztyna. Zakład pogrzebowy oferuję   profesjonalną i kompleksową pomoc w organizacji pochówku i ceremonii pogrzebowych. Wiadomo, że pogrzebu nie robi się co dzień ale ta firma naprawdę zrobiła na nas wrażenie. 

Gość 111

zakop w lesie