Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mOJAsd

może mi ktoś POMÓC?

Polecane posty

Gość mOJAsd

czy mógłby mi ktos poprawic błędy ??? bo nie wiem czy dobrze jest wszystko:( Hello Daniela and Felix! I am not writing, because I dont have time. I have a lot of learning. I thank you for hospitality in England. In spend in your country good weekend. Thank you for a excursion. I first time saw such fantastic aeroplane. People was super! I met in a aeroplane one extra boy. When I come to Poland, my parent was on the airport. Theay are very happy, because this was my first time abroad. I am not happy, beause I dont have holidays and I have a lot of learning at school. Greeting from parents! We invitate to Poland.

Gość poprawiam co wiem
don't have got i have to thank you for i spend a good weekend in your country i saw such a fantastic aeroplan for the first time i met one extra bouy in a aeroplan parents were they were inviting you

Gość poprawiam co wiem
boy - zrobiłam błąd chyba będzie i have spend a good weekend

Gość poprawiam co wiem
i have met

Gość poprawiam co wiem
wydaje mi się, że może również być i haven't got much time

hello daniela and felix I did not wright becouse i didn't have time. I have (jesli masz) I had (jesli mialas wtedy) a lot of learning i wanna thank you for the hospitality me in England, I spend in your country very nice weekend. I saw such a fantastic aeroplane for the firs time in my life. Pepople was very kind/nice. In a plane i met fantastic boy. When I get to polish airport my parents was waiting for me. There were very happy becouse it was my first time abroad. Nie wiem kto Ci to pisał ale jest totalnie niegramatnie i bezskladnie, poproawiłam jak umialam reszta dobrz3

Gość poprawiam co wiem
nie, wanna niech lepiej nie pisze :) want to, bo wanna to slang i nauczyciel może się przyczepić, przynajmniej u mnie tak było :O

zawse pisalam wanna, wanna to skrót od want to :D:D jak don't skrót od do not... nie ma w tym nic złego

Gość poprawiam co wiem
wiem, wiem, ale jak ja w pracach pisałam wanna, gonna to dostawałam ochrzan, bo to slang :D