mloda_dudu 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 mam pytanie.. odstawiłam tabletki antykoncepcyjne 18 marca...brałam je od grudnia..i do tej pory nie dostałam okresu...jestem w maturalnej klasie i mam dość dużo stresów... jak myślicie, czym to może być spowodowane?i czy Wy miałyście taki problem? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja odstawiłam Napisano Kwiecień 19, 2010 i póki co czekam 41 dzień na okres i ide w czwartek do ginekologa aby sprawdzic co się dzieje i Tobie tez to radzę. Jakbyś nie była po antykoncepcji to mogłabyś zwalać na stres, ale skoro odstawiłaś to musisz iść do lekarza bo róznie może być z organizmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydestinationnn 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Ja po odstawieniu nie miałam okresu 3,5 miesiąca. A Tobie się nie dziwie bo to też może być spowodowane dodatkowo stresem. Idź do ginekologa przepisze Ci Luteinę. Mi pomogła i dostałam w końcu okres ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach