Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny podajcie

dziewczyny podajcie nazwe jakiegos podkładu

Polecane posty

Gość dziewczyny podajcie

który zakryje dobrze blizny po tradziku, nie bedzie zapychal, nie bedzie wysuszał i nie bedzie tworzył maski, no i bedzie sie dlugo trzymał, no i zeby nie spływał mam jasna karnacje;) z góry dzieki za odpowiedzi:D

Gość dziewczyny podajcie
a cos wiecej o nim? dzieki:)

Gość dziewczyny podajcie
podnosze:P

Gość ojj tak faceci to lubia
Polecam Ci DERMACOL< świetnie kryje i jest tani

Gość aaaagaaa78885
Dermablend od Vichy

Maybelline, Dream Satin Liquid - na prawde polecam :) świetnie kryje nie ma efektu maski kolor dostosowuje się do karnacji . Tylko cena.. 35 zł ale warto i tak:)

Gość dziewczyny podajcie
dzieki dziewczyny:) dermablend podobno strasznie zapycha i jest gęsty max factor jest an zmarszczki a ja nie mam:D o tym Feellings Universal nie slyszalam w ogóle z Vichy nic nie chce bo mnie z tej firmy kremy zapychaly No7 Protect to zagraniczna firma? nie slyszalam Maybelline czytałam o nim ale on podobno nie kryje:?(, różne są opinie na jego temat wiec sama juz nie wiem co mam wybrac:( dziekuje dziewczyny bardzo;)

Gość ratunek w drodze :D
ja mam wszystko z Rimmel - uwielbiam tą marke, nigdy mnie nie zawiodła. ;) mam 20 lat, czasem syfy, pryszcze itd. nie lubie podkładu w musie :o on bardzo wysusza i łuszczy naskórek natomiast podkład ciekły, czyli ten zwykły nawilża, wygląda bardzo naturalnie( jeśli dobierzesz odpowiedni kolor do swojej skóry), nie spływa, łatwo się rozprowadza, jest lekki, w ogóle zapominam, że go mam, ładnie kryje niedoskonałości, łatwo sie zmywa, zapach ma taki sobie, ale nie jest mocny. sama zawsze miałam jakieś pryszcze, nieładny koloryt twarzy, cienie pod oczami itd. ale jak stosuje ten podkład, to wszystko wygląda bardzo ładnie i świeżo :) czuje sie taka 'czysta' :D i ładna :) dodaje delikatny róż, albo bronzer na policzki(Rimmel, oczywiście) do tego też czarny pogrubiający tusz do rzęs Rimmel :D kiedy jestem na basenie podkład się nie rozpływa, w czasie deszczu też nie, ale gdy przetrę mokrą twarz ręką, chusteczką, ręcznikiem, albo czymkolwiek - wtedy się zmywa.

Gość drfeae
powiem ci że nie ma dobrego pudru do trądziku, zawsze albo wysusza albo zapycha pory. dla cery problemowej najlepszy jest tonik i dermatolog. ale to ci chyba nie pomoże. mam ten sam problem wiec wiem jak sie czujesz. dla mnie dobry jest soraya ale ten dla cery mieszanej kryjący taki w czarnym opakowaniu. dobry jest ponoć vichy i revlon, albo jakies antybakteryjne

Gość ooh layla
Mam podobne problemy z cerą i używam L'Oreal True Match albo Revlon Colorstay.

Gość mieszkam w UK gdzie mam
max factor colour adapt - jak dla mnie super, na drugim miejscu max factor age renew maybellina moussow nie polecam bo wysuszaja i skora sie od nich luszczy

Gość despotka
Lirene antybakteryjny /matujacy

Gość dziewczyny podajcie
wlasnie konczy mi sie muss Rimmel ten nowy w szklanym pudeleczku i przyznam szczerze, ze mam wrazenie ze wysuszyl mi buzie, teraz dlatego chce spróbowac czegos innego, takiego ktory nawilzy moja juz i tak wyschnieta buzie

Gość szpers
Maybelline Dream Satin Liquid, jest super, też mam cerę z problemami i w końcu znalazłam coś dla siebie. Jak już raz kupisz innego nie będziesz chciała. Nie tworzy maski, ale super kryje. Polecam!!!!!

Gość dziewczyna pyszczka
dziewczyny podajcie_______________nie szukaj dalej podam ci najlepsze...nie kupuj nigdy tych dostepnych w supermarketach i innych rosmanach...no chyba ze chcesz byc błyszcząca i pomaranczowa kup podkład revlon colorstay lub revlon photo ready, chociaz ten pierwszy kryje idealnie cena około 70 złotych tu masz filmik na ktorym dziewczyna pokazuje jak sobie radzi revlon z trądzikiem http://www.youtube.com/watch?v=aC3dq7yyHyQ&playnext_from=TL&videos=uM4JcR-96tc tutaj dziewczyna omawia miedzy innymi zalety podkładu revlon: http://www.youtube.com/watch?v=Z9pN1WjbmQ0&playnext_from=TL&videos=8lj8R349X-0 jesli masz wiecej pieniedzy OGÓLNIE polecam produkty firmy MAC dostepne juz w naszym kraju

Gość kropka teleskopka
Isadora Hydralight nr 61. Używany przez wizażystki - super jest, cena tylko troche pokrętna - ok 70 zł, ale warto