Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emy_28

Wyprowadzenie z diety 100 kcal

Polecane posty

Gość Emy_28

Witam. Aktualnie jestem na diecie 1000 kcal. Czuję się ogólnie dobrze mimo, że czasem chce mi się czegos słodkiego ;). Zrzuciłam już 7 kg, czeka mnie jeszcze następne 7-8. Czytałam, że aby zapobiec efektowi jojo trzeba z tej diety zrobic sobie wyprowadzenie - najpierw 1200 kcal, potem 1500... Moje pytanie brzmi, ile czasu mam stosowac jeden ,,etap''? To znaczy, wy wystarczy, jeżeli będę jadła 1200 kcal przez tydzień, a potem znów zwiększę sobie dawkę czy to za krótko? Jak mam zrobic to najlepiej?

Gość naszzzzz
100 kcal :o to co ty bedziesz jedla :D

Gość Emy_28
1000 kcal, nie napisało mi się jedno 0 xD. A może któraś z Was już stosowała tę dietę i doradzi mi z własnego doświadczenia... Nie chcę po skończeniu jej znowu upaśc się jak świnia :/

Gość trusiaaaaaaaaaa
Ja byłam na diecie 600-800 kcal (schudlam jakies 10 kg.), pozniej zaczelam jesc w miare normalnie, tyle ze calkowicie zrezygnowalam ze slodyczy i innych tego typu przekasek, pilam tylko wode i jezdzilam codziennie 12 km rowerem. Pozniej stopniowo najpierw przestalam jezdzic rowerem, az w koncu przestalam sobie odmawiac slodyczy (le nie obzeralam sie nimi, tylko np 1-2 w tyg szlam na jakies ciastko. Nie przytylam nic, efekt jojo mialam dopiero po 3 latach, ale przez to ze mialam klopoty, a ja stres zagryzam slodyczami, chipsami itd.