Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskoinijkaaa

poznajcie prawdę o naszym prezydencie

Polecane posty

Gość stonowane słowa
a nie mówiłam, że tępa pała? ilekroć ktoś mu zadaje pytanie, to ten odpowiada: "nie wiem za wiele na ten temat" buhahha ale i tak się wypowiadam, co ? dzięciole? o polityce o ty wiesz tyle, ile o sytuacji politycznej w Kambodży tuman:O

shatyn masz podane dokonania prezydenta Kaczyńskiego a ty wolisz kogoś obrażać zamiast odpowiedziec .... to prostsze niz przyznac że Kaczyńscy byli wybitnymi postaciami co?

Gość ladna ale szalu nie
A Shatyn co Ty wiesz w takim razie ? Bo wychodzi na to, że gówno wiesz. Ale gnoić umie, choc gowno wie. Dziecko neostrady. Twoje sztandarowe teksty o katolach, moherach i radiu sa po prostu oklepane .... co 2 post je piszesz, a możesz już wklejasz po prostu . Myślisz, że błyszczysz ? Bo rzucisz tekstem rodem z gimnazjum, kreując się na "wyzwolonego, nowoczesnego " a nic konkretnego nie umiesz napisac.

Gość stonowane słowa
ano gówno wie, ale jakże lubi dyskutować:D jedynie, co jest w stanie napisac, to "podaj konkrety, uzasadnij" albo wklejać cytaty a jak samemu trzeba pomyśleć to już kłopot

Gość sssssssssssssssssssss
umówcie się piwo, dajcie sobie po gębie i skończcie tę jałową dyskusję bo srać się chce

Gość stonowane słowa
aha i jeszcze ciągła gadka o kłamstwie koleś może napisz jakiś filozoficzny traktat na ten temat? powinni cie zablokować w akcji tępienia oszołomstwa

Shatyn uczciwie przyznał, ze nie wie i to jest reakcja w porządku. Równie dobrze mógł rżnąć głupa i drwić na siłę... Ja to wiem z prostego powodu - akurat historia i terażniejszość polskich Żydów mnie interesuje i właśnie pod tym kątem przyglądałam sie prezydenturze Kaczyńskiego. Był człowiekiem, któremu życzliwe stosunki z narodem żydowskim autentycznie lezały na sercu. To była świadoma polityka, realizowana bez fanfar, cierpliwie, krok po kroku.

Gość 85gaga
ej przeciez malpa w czerwonym to tekst Jarka, czy sie myle?

jesli to co mowia o przeszukaniu mieszkania Wassermana, o likwidowaniu dokumnetów w kancelari Prezydenta o tym ze nawet żonie Stasiaka nie pozwolili zabrac osobistych rzeczy męża to oznacza ze Po do kamer placze krokodylimi lzami a za plecami niszczy brudy i szykuje kampanie prezydencka ... tez sie boje o IPN :(

Gość podatnik
ile głodnych polskich dzieci można by nakarmić,ile lekarstw dla nich kupić iwiele innych porzeb dla zwykłych obywateli ,za miliony kture pochłoneły wyiazdy pana kaczyniskiego za pieniądze podatnikuw

Gość titit
Shatyn - spieprzaj dziadu! zawsze to samo , a kaczynski to a tamto i tak ciagle pieprzy, widzi tylko slabostki kaczynskiego ,ini politycy sa ok, tylko ciagle przychrzania sie i ciale to samo cytuje, to tylko czlowiek , kazdy popelnia bledy , ale ty tylko widziales kaczynskiego i ciagle go opluwales, jestes beznadziejny ham

Gość titit
eeee podatnik wez no bo az byki raza

Gość jest dostępny
no nie? bez przesady kaczyński był be, ale tusk za to cholernie cool i trendy i w ogóle luz przez lata karmiono nas taką papką medialną, że się na wymioty zbiera:O człowiek bezrefleksyjnie to wwszystko przyjmował i teraz się tylko wstydzic moze

Gość słowa shatyna
" 19.04.2010] 14:03 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) O ile dpobrze wyczytałem Iftar, to ostatnie sekundy, te bardzo dramatyczne zostały utajnione. Rzecz w tym, czy tam nie ma prób nacisku na pilotów. Bo teraz byłoby bardzo głupio jakby okazało się, że chowany z honorami człowiek jest sprawcą wypadku i smierci prawie 100 osób..." z których się później wykręca, że nie chodziło mu o tego, o kogo chodziło cóż fałszywa moralność, zresztą nieważne kogo by nie miał na myśli obrzydliwe, okropne żerowanie na śmierci bezczelne pomówienie hiena cmentarna!!! :O

Gość zapytaj mame czy
Shatyn sie uczepil Kaczyńskiego i sobie nim mordę wyciera. Masz za tą "drugą Irlandię" swojego bożka Tuska, Idioto.

Gość niuńkkkka
jakże chcialabym mieć nadzieje,że przede wszystkim młodzi Polacy potrafią samodzielnie mysleć,a nie dawać sie mamić mediom,które tłuką do naszych głów jedno i to samo.

Gość jest dostępny
to indywiduum nie wiadomo kogo popiera:O

Gość joanna sikorska
niskoinijkaaa całkowicie zgadzam sie z tym co jest przez Ciebie napisane. Świadomość mobilizuje.

Gość yetru
Tusk to "swiatowy gosc" luzak ,opanowany , bezkonfliktowy , szczery itd................... TO MEDIA NAM SSSSSSIANO WE ŁBIE ZROBILI! LIS, OLEJNIK , I CALA BANDA! Kczynskich i PIS opluwali , robili z nich idiotow,wysmiewali sie z prezydenta glowy Panstwa WSTYD!!!!!!!! mam nadzieje ze polacy przejza na oczy!

troche juz przejrzeli ale zaraz Pr-owcy sie do nas dobiora jeszcze kilka dni i beda prac mozgi ps a swoja droga dla PR-owcow biedny tusk z bronkiem w tym tygodniu latali po kosciolach tyle , i tyle komuni naprzyjmowali i jeszcze sie zegnac nauczyli :p

Gość yetru
Shetyn ty idioto!spierddalaj na swoj beznadziejny topik i tam wyglaszaj swoje poglady , bo jak widac od dawna to robisz, tu czujesz sie bezpieczny "KACZKI NA TACZKI" obys ty sie na tej taczce w irlandi nie znalazl , tam ci powinien tusk wywiesc na taczce idioto Shetyn na taczke i do irlandii

Gość yetru
taaa DONCIO Z BRONKIEM to sie za wszystkie czasy wymodili , bedzie im sie czkalo oplatkiem ojj dlugo

Gość jest dostępny
Co za ulga, że tutaj przynajmniej można znaleźć kogoś normalnego, kto się nie boi samodzielnego myślenia i nie prefefuje GW ani TVN-u . Modlę się, żeby tym hienom lud pokazął w wyborach środkowy palec bo i tak się nachapali za nasze pieniądze i rodzinki poustwaiali. Wara od narodowego koryta!!! Oby PiS dobrze obmyślił sprawę i porzadengo kandydata wystawił. Zresztą kto nim nby nie był, i tak ma mój głos oraz głosy całej mojej rodziny:)

No to ja jeszcze w kwestii, która mnie interesuje - i za co ceniłam Kaczyńskiego. To on jako Prezydent RP objął honorowy patronat nad uroczysta premiera filmu "W imię matek" o życiu Ireny Sendlerowej. W Jej setną rocznicę urodzin (zaledwie na dwa miesiące przed własną tragiczną śmiercią) złożył propozycję ustanowienia Międzynarodowego Dnia Pamięci o Sprawiedliwych wśród Narodów Świata, który corocznie miałby być obchodzony w dniu urodzin I. Sendlerowej. Od 2007r. odznaczył kilkuset obywateli polskich, którzy w czasie wojny pomagali Żydom. Objął honorowy patronat nad projektem "Polscy Sprawiedliwi - Przywracanie Pamięci"- projekt realizowany przy Muzeum Żydów Polskich.

Gość naród nam moherowieje
prawda leży w rydzykowskich gazetach typu Nasz Dziennik,tam pisiory pokazują prawdziwą nacjonalistyczna gębę ktora prowadzi tylko do wyalienowania w Europie i buractwa!kultura polityczna zero,Jarcio nawet nie wie ,że nie caluje sie po rękach kobiet na arenie politycznej(np kondolencje na pogrzebie) ciemnoskóre panie aż wyrywały mu rekę!,to on sobie może robić prywatnie,poza tym jak szybko zapomina się,ze agresja pochodzi z kampanii wyborczych pis,biedna Polsko masz głupich ,ślepych wyborców(na szczęście mniejszość)

do przedmowcy piej sobie piej to własnie ludzie pochodzący z twoich "moherów" obalili komunizm, wychowali papieza i zwalczyli faszyzm ... ps. wiesz ze w podziekowanie za konstytucje 3 maja narod zobowiazal sie wybudowac Świątynie Opatrzności Bożej :) przejrzyj na oczy POlska siłą Mocherów stoi !