Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elena200

Jak sie pozbyc mrówek?????

Polecane posty

Gość elena200

Mrówki oblegaja mi mieszkanie,sa wszedzie doslownie,najwiecej w kuchni na stole ale sa tez w pokoju,w sypialni,pchaja sie wszedzie.Jak sie pozbyc tego dziadostwa?

witam w klubie ja je naparzam gazetą ale niewiele pomaga łażą i jedzą co chca

Gość elena200
moze jakas inwazja? to pierwszy rok ze tyle ich jest i to rozne,male czerwone i wielkie czarne:(

jak faraonki to marne szanse bitwa z nimi to jak z motyka na słońce probowałam domestosem w kuchni i łazience jeszcze jaks poszło ale znów wykykuja zza ogórka

rozpuść cukier w niewielkiej ilości wody w jakiejś niedużej miseczki a mrówki się potopią :):) i nie bedzie ich :) Albo można też znaleźć dziurę którą dostają sie do domu i posypać solą to miejce :) A mama wam nie mówiła żeby nie dotykać święconego ?

ja robiłam ich ulubiona mieszanke czyli zoltko na twardo zmieszane z boraksem nosiły to na garbach do mrowiska i jakis czs byl spokoj ale nadal widze ze sa i to wszedzie wiec nie wiem czy jest skuteczny srodek dodam tez za mam te kratki specjalnie na mrowki i jak lezala na meblach w kuchni to tam nie łazily ale ciagle sa

w drogerii znajdziesz specjalne kratki na mrówki. jest to czarna płytka w zielonej oprawie i kosztuje ok 12 zł. szczeliny ścian itp. popsikaj specjalnym sprejem ok 8 zł.