Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master_Boy_26

Ile w Warszawie jest samotnych dziewczyn które chcą poznać faceta???

Polecane posty

Gość Master_Boy_26

Gość trochę mniej niż samotnych
facetów chcących poznać dziewczynę...

Gość Master_Boy_26
i dlaczego o wiele łatwiej jest znaleść szmate co ma faceta i chce zaliczyć numerek na boku anieżeli fajną uczciwą dziewczyne??? w końcu ponoć stolica obfituje w dużą ilość singielek...

Gość Master_Boy_26
la fin cośtam ---> spadaj :O trochę mniej niż samotnych ---> statystycznie ponoć jest w stolicy więcej singielek niż singli....

Gość trochę mniej niż samotnych
być może mniej, nie czytałam ostatnich komunikatów GUSu :D

nigdzie nie spadnę, mam podłokietniki w fotelu :classic_cool: A tobie radzę zmienić obszar poszukiwań - tu znajdziesz co najwyżej rubasznego erotomana który będzie udawał kobietę :classic_cool: 🖐️

Gość la fin costam masz chyba jakiś
uraz z przeszłości ;)

Gość masz w tym doświadczenie
prawda? :)

Gość Master_Boy_26
la fin --> ciesze sie że umiesz jednak napisać na poziomie. pozdro. wiesz, ja tak naprawde nie szukam, a już napewno nie na kaffe :-P tak tylko sie zastanawiam, ponieważ wiele źródeł podaje że w Wawce wiele singielek żyje i jest ich więcej niż samotnych facetów. z drugiej strony jak posłucham jakie podejście mają owe singielki to one chyba same na siłe robią z siebie te singielki...

Owszem, żyje tam wiele singielek, ale zazwyczaj są to popieerdolone laski z sianem w głowie, które liczą, że przyjedzie po nie książe na baiłym koniu, i choćbyś był kuurwa jamsem fabio jude law bondem, to ona po 3 spotkaniach i tak stwierdzi, że może jesteś fajny, ale to nie to i ona poszuka dalej... :O 🖐️ laski ze stolicy nadają się do utylizacji.... normalnych tam ze swiecą szukać, a zazwyczaj i tak są już zajęte,.. zostaje tylko 2-3 sort z uchybieniami na psychice 🖐️

Gość Master_Boy_26
la fin --> no stary, nic dodać nic ująć... taka prawda. do tego całego pałatajstwa dodam jeszcze kategorie panien/kobiet zajętych ale takich co szukają z nudów chooja do doopy na boku (też takich sporo). swojego czasu widywałem sie z jedną taką, dwa latka ode mnie młodsza, poszukująca szczęścia, milości, ale taka zryta że ojejejej. niby dorosła babeczka a jarały ją rzeczy dla 13-latków chyba i wogole zaczowywała sie jak tępa dzida, w głowie tylko paznokcie, ciuchy i słitaśne komcie na naszej-szkapie czy tam fotce (jeden chooj jak dla mnie). porażka. a ostatnio poznałem laskę, z pod Wawki, sporo dojeżdża do roboty. ledwo 20-kę skończyła a mądrości i zaradności życiowej mogła by jej niejedna dojrzała babeczka pozazdrościć...

Gość Master boju skąd ty się
urwałeś chłopie :D

Gość asianka098765
a bocian nie doniósł? :classic_cool:

Gość Sweet_Dreammm
taaaa jest... od chuja i ciut ciut... :O wszystkie chcą księcia z bajki, chcą być noszone na rękach, adorowane. a co do czego to puszczaja sie z pustakami i troglodytami i weź tu taką uszanuj:O

Gość wilgotna jola
to zerżnie mnie ktoś wreszcie?

Gość wilgotna jola
czekam...

Gość Sweet_Dreammm
Kamecha ---> gówno w dupie... znam naprawde atrakcyjne panienki-singielki, ale wypisz wymaluj wpisują sie w obraz co tu opisał La Fin, czyli puste cipki z sianem w głowie co czekają na księcia z bajki a jak już znajdą to ...i tak jeszcze chcą poczekać.

Gość Sweet_Dreammm
Tomuś :-) poczyataj sobie dokładniej posty La_Fin'a a dopiero później uderzaj do Wilgotnej Joli muahahahahahaha :D

widze, że leszczyk la fin udziela się i tutaj, budując jednocześnie swój wizerunek lowelasa, buahahah :D dodatkowo okazało, że ten głąb jest z wawy - to tłumaczy czemu jest idiotą :D

Gość Sweet_Dreammm
Kamecha (Jaruś) --> tak, samotne i atrakcyjne, tylko z sianem w głowie, takie co wciąż szukaja Bóg wie kogo i właśnie dlatego wciąż same. btw. co masz do wawki??? wiocha jak każde inne miasto w tym zasranym kraju....