Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla jak diabel

wykładowcy - co za typy!!!! czy wy tez tak macie

Polecane posty

Gość wsciekla jak diabel

jestem doktorantka i w zwiazku z tym msuze przepracowac troche godzin na uczelni...jest jeden doktor- staly pracownik, roznica wieku nieduza. od poczatku jakis kontakt miedzy nami, usmiechy, spojrzenia itd. dodam ze facet bez obraczki, po zachowaniu wnioski wyciagnelam natomiast ze wolny na 100%. pomocny, uczynny, zawsze jakies mile slowo, zagada itd. pomagal mi szukac zrodel do artykulu i takie tam. a tu co - doweidzialam sie ze facet ma zone!!! jestem w szoku! nie dosc ze obraczk inie nosi to jeszcze tak sie zachowuje.... wykladowcy to swinie!!!

Gość nie wykladowcy to swinie
tylko takie doktorantki jak Ty to dziwki, ktory juz mysla jakby tu szpary popuscic !! To ze ci pomogl, nie znaczy ze staje mu na twoj widok i ze mozesz mu wskoczyc do lozka, szmato !!!!!!!!!!!! Kurwa opamietaj sie suko.

Gość jestes powalona autorko
czlowiek zyczliwy, a Ty kurde psy na nim wieszasz, bys sie wstydzila :O Tobie chodza po glowie kosmate mysli, nie jemu! A noszenie obraczki to nie obowiazek. Ja nie nosze tez.

Gość wsciekla jak diabel
idz drzec sie gdzie indziej. ja pytam powaznie, a jak ci nie pasuje to nie odpisuj.

Najpierw sobie cos ubzduraja i obmyslaja jakby tu szpary popuscic , a potem że wykladowca taki i owaki, bo ma zone i ups peshek ciebie nie przerżnal

Gość wsciekla jak diabel
ale to nie chodzi ze on tylk ozyczliwy. umiem odroznic to czy ktos jest dla mnie zyczliwy od tego czy mnie.... podrywa!!!

Ale o co pytasz, idiotko ??? O to, dlaczego wykladowca sie w tobie nie "zakochal" mimo ze sie mizdrzylas, bo sie usmiechnal i juz myslalas Bog wie co , łahHAHH

Gość chcialabys zeby Cie podrywal
jak cie cipa swedzi to sobie wibrator kup :O

Łahahahaha, taaa juz od razu do stop ci padal :D

Gość wsciekla jak diabel
tak bo wg. mnie swinia jest ktos kto ma zone, a w stosunku do innych kobiet zachowuje sie w taki sposob. to nie ejst tylko zyczliwosc. bo dwuznaczne zarty, usmiechy, spojrzenia - wiesz zyje juz troche na swiecie takie rzeczy sie wyczuwa.

Gość wsciekla jak diabel
i bez wyzwisk prosze, bo ja ciebie nie obrazam. wiesz co to kultura wypowiedzi??? ale widac brak argumentow to sie zaczynaja bluzgi - poziom twoj jest zenujacy.

Gość ja myślę że w ogóle faceci to
świnie ;) nieważne wykładowca, czy nie. więc nie wiem, czym tu się tak podniecać, jakby się wczoraj urodziło. szkoda chyba zachodu na topic o tym, że jakiś żonaty typ chciał pobzykać na boku. wielkie mi rzeczy.

Jak nie obrażasz ??? Świnia to też obraźliwe !!!! Jaki brak argumentow ?? Argumenty sa mocne. Jestes tępa dzida, ktora wyobraża sobie Bog wie co bo facet sie do niej uśmiechnal No ludzie litości !!!!!!!!!!!!!!

A jak jestes taka przekonana, że cie podrywal, to ciesz sie tylko ze nie wyladowalas z nim w lozku najpierw zanim sie dowiedzialas o żonie, to byloby mniej fajne :D no chyba ze chcesz zostac kochanka żonatego, to wszystko pzed toba :D

Gość Zazdrościcie jej
bo was nigdy wykładowca nie podrywał.Zawsze wciskacie wszystkim,że im się wydawało,że to podrywanie.Chyba sama wie najlepiej,czy ją podrywał,czy tylko był sympatyczny.A to wielka różnica.

Gość wsciekla jak diabel
tak masz racje. swinia to obrazliwe - dla swini. wiesz moze nie wiesz, ale mozna sie usmiechac i USMIECHAC. takie usmieszki sa jednoznaczne czasami i nie trzeba wielkich słów by wiedziec co jest grane.

Gość no mnie nigdy nie podrywal
bo mialam w czasie studiow stalego chlopaka i nie wkrecalam sobie takich pierdol :) no dobra a ciebie podrywal no i ?? co w zwiazku z tym ??? Nie wiem czego tu zazdroscic ?

Gość wsciekla jak diabel
no ale jak mozna nie nosic obraczki. dla mnie to dziwne jest. chyab po to zeby laski wyrywac poza plecami zony. wnerwiaja mnie tacy goscie

Gość mój ojciec nie nosi
i mój mąz też nie nosi, bo oni nie znoszą biżuterii.

Gość no mnie nigdy nie podrywal
To jemu to powiedz a nie nam. A obrączki można nie nosić z wielu powodow. Moj ojciec cale zycie nie nosil , a byli z mamą szczęsliwym malzenstwem. Brak obrączki jeszcze nie oznacza, ze facet jest wolny i wychodzenie z takiego zalozenia jest idiotyczne. i wlasnie tak sie konczy...

Gość szeperd
no i nie bedzie przepychania wyciorkiem doktorantki przez doktorka tak, mozna sie wściec ! :)

Gość wsciekla jak diabel
no nie wiem ale bizuterie akurat nosi inna. zegarek, lancuszek itp. tak mozna sie wsciec jak cie ktos robi w jajco. bo wychodzisz z zalozenia ze fajny uczciwy facet a tu co? swinia!!!

Gość szeperd
to teraz zamiast doktorka rozejrzyj sie po studentach ! na pewno ktorys ma na Ciebie chrapke ! takie konsultacje w kantorku beda dla was niezapomnianym przezyciem :D

Gość Ira99999
A ja miałam romans z wykładowcą, ale niestety był debilem