Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yazuwwa

odstawienie tabletek anty po kilku dniach, pomocy...

Polecane posty

Gość yazuwwa

witam. wczoraj (niedziela 18 kw.) zaczelam brac yaz- to moje pierwsze w zyicu tabletki anty... ale mam takie pytanie. poniewaz dzisiaj rozstalam sie z chlopakiem, i moje zyciu seksualne teraz bedzie 'zatrzymane' to czy moge odstawic tabletki tak poprostu... np. po kilku wybranych... jak narazie wzielam dwie i czuje sie ok, okres troche slaby jak na drugi dzien tylko... np. jesli odstawie po 5 albo po 7 tabsach... coo sie z tym wiaze... pomozcie... boo nie mam zielonego pojecia w tych sprawach... dziekuje z gory za madre odp... pozdrawiam...

Nie odstawawiaj ich teraz, bo sobie rozregulujesz cykl! Jeśli nie masz efektów ubocznych (plamień, nudności), to przyjmij całe opakowanie. No i skonsultuj się z ginekologiem (choćby telefonicznie), jak masz postąpić.

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html

Wybierz do końca całe opakowanie...i poźniej idź do gina... on ci powie co dalej... to ze nie masz faceta nie oznacza że musisz rezygnowac z tabletek... wyrówna ci sie okres i tyle... a jak bedziesz miała faceta to bedziesz juz zabezpieczona...

Gość to zalezy..
he he po co odstawiac tabletki szukaj nowego faceta zeby sie nie zmarnowaly;]