Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady diil

PROSZĘ O POMOC - JĘZYK ANGIELSKI

Polecane posty

Gość lady diil

Bardzo proszę o pomoc z językiem angielskim, jestem z niego "noga".. na maturze zdaje niemiecki i też mam rozszerzony ten przedmiot. Z angielskim sobie nie radzę.. mam zadanie i nawet nie wiem jak się zabrać do niego:/ A więc treść mam taką: Write your notes.Use plans to help you. 1. -Begin Dear Mike or Hi Mike -Thank him for the invitation -Decline the invitation -Give your reason for declining it -End with Love or See you soon and your name 2. -Begin Dear Mike or Hi Mike -Thank him for the invitation -Accept the invitation -Ask a questions about the occasion -End with Love or See you soon and your name

Gość cerin
Musisz napisać dwa listy. W obu dziekujesz za zaproszenie, ale w pierwszym odmawiasz i podajesz powod, w drugim przyjmujesz zaproszenie. Troche pisania jest i nikt za Ciebie tego nie zrobi. Mozesz najwyzej potem wkleic w celu poprawy bledow,ale ludzie sie zniecheca,jesli tam bedzie blad na bledzie.

Gość lady diil
Powiem tak, nie oczekuję, że ktoś napisze za mnie to, bo wiem, że w ten sposób się nie nauczę.. aczkolwiek jestem taka "noga" z angielskiego.. po prostu nie rozumiem tego języka.. moze dlatego że wcześniej miałam godzinę tygodniowo i kartkówki z 10 słówek, które były na lekcji..:(

Gość szeperd
Hi Mike! Thanks for the invitation. Sadly I have to decline it because I'm out of town. See you soon ! lady diil === Hi Mike! Thanks for the invitation. I gladly accept it ! But what's the occasion ? Love lady diil

Gość lady diil
serdecznie dziękuję🌼 ukłony w Twoją stronę. DZIĘKUJĘ!:)