Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anitka20

wyrostek robaczkowy

Polecane posty

hej w czwartek trafiłam do szpitala z bólem brzucha stwierdzono u mnie podejrzenie zapalenia wyrostka robaczkowego mimo to wypuszczono mnie w poniedziałek, nie udzielając żadnych dokładniejszych informacji, mało tego brzuch boli mnie nadal i w dodatku jeszcze mocniej niż wczesniej co robić??

Udać się natychmiast na ostry dyżur. Mnie też nie chciano operować, a na stole operacyjnym okazało się, że wyrostek jest rozlany. Miałam zapalenie otrzewnej, a to bardzo niebezpieczne jest. Gorączka 41 st. przez dwie doby. Nie lekceważ tego - u mnie ani badania brzucha, ani wyniki krwi nie wskazywały na zapalenie, mało nie umarłam. Mój ojciec do dziś ma łzy w oczach, kiedy to wspomina:(

Gość Bertaxmd
a co napisano na wypisie ze szpitala?

na wypisie mam napisane że było podejrzenie wyrostka ale zostało ono odsunięte bo w trakcie pobytu w szpitalu ból ustał. Podczas wypisu nawet mówiłam lekarzom że mnie jeszcze boli ale oni nawet na to nie zareagowali :( wszystkie badania są idealne krwi, usg normalne i dopochwowe też w jak najlepszym porządku zapalenia nie ma ani gorączki :( więc nie wiem co jest grane :( wracac na pogotowie?

Weź ze sobą dyktafon i nagrywaj wasze rozmowy. W razie czego będą jakieś dowody przeciwko nim!

Gość BadGirllll
łatwo sprawdzic czy to wyrostek, na lezaco jak przyciskasz noge d brzucha to przy wyrostku boli, tak sam jak naciśniesz palcami po prawej stronie i boli nie przy nacisku a przy puszczaniu to to wyrostek. Mysle ze u Ciebie to nie wyrostek, miałąs badania i wyszły ok, moze stres????

Gość Andzelkadzelka
Tu masz wszelkie informacje odnośnie objawów zapalenia wyrostka robaczkowego: po-ktorej-stronie-jest-wyrostek.blogspot.com

Gość gośćanita
Wyrostek to może obecnie jest nic wielkiego ale strach i tak jest duży. Jak mi go naprawiali to bardzo się bałam przed zabiegiem. Dzisiaj niby jest łatwo a dawniej przecież na niego umierano http://www.open-youweb.com/operacja-wyrostka-kiedys-umierano-w-meczarniach/ tego nie operowali i ludzie schodzili, jeszcze nie tak dawno temu na to nie mieli rozwiązania.

Gość gość
(* !*) z wyrostkiem nie ma żartów