Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet_Dreammm

kobiety, powiedzcie dlaczego?

Polecane posty

Gość Sweet_Dreammm

drogie panie, kobiety, dziewczyny... powiedzcie dlaczego od facetów oczekujecie by był księciem z bajki, kwintesencją elokwencji z wykształceniem, miał fajną prace i wogóle traktował Was jak księżniczki??? a jeśli juz takiego spotkacie to czemu go zwodzicie? stwarzacie sztuczny dystans by takowy starał sie o Was jak najmocniej? wodzicie za nos takiego? a na sobotnich baletach idziecie do łóźka z pierwszym lepszym troglodytą dla którego priorytetem życiowym jest tuning zdezelowanego golfa II???

Gość wszystkie kobiety
bo wiesz my laski już tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej do cipek chowamy bo takie już z nas złodziejki

ewentualnie chcą sprawdzić czy jak prawdziwe księzniczki w tym łóżku wyczują ziarnko grochu włożone pod materace :D

Gość Bo wy mezczyzni tak lubicie i
nigdy nie wybieracie tych 70% ktore was kochaja, szanuja, utrzymuja, ktorym jest obojetne ile zarabiacie i jak wygladacie, ktore szukaja tylko milosci, a sikacie po nogach i bijecie sie o te nieliczne, ktore maja silikon w cyckach, wlosy z plastiku, siano zamiast mozgu i pusty portfel zamiast duszy :P

Gość facet ze zlamanym sercem
co ty opowiadasz kobieto ? za jedna niby taka uczciwa i kochajaca biegałem i chciałem dla niej zajebać armie napoleona szczoteczką do zębów a ona mi mowi ze miedzy nami nic nie ma i co wtedy ma zrobic zakochany do szalenstwa facet , strzelic se w łeb ?

Gość kobietka.....kokietka
na bank ona taka nie była, musiała byc wyrachowaną i zarozumiała pannicą :O

A to sobie strzelaj :D Tylko nie obrazaj sensownych kobitek :) p.s. przykro mi ze Twoj wybor nawet silikonowych cyckow nie mial, ale nie moja wina, ze jestes idiota

nie strzelić tylko odkochać i zakochać po raz 2 ale uważać w kim żeby nie powtórzyć błędu

Gość MIIIAAAAAAA
ja jestem zgrabna , wykształcona, ładna, mam dobra pracę...i po prostu nie chciałabym byle kogo, jesli rozstałabym sie z moim obecnym facatem...kazdy mierzy swoja miarą... księżniczki chcą księciów :)

Gość Sweet_Dreammm
Bo wy mezczyzni tak lubicie i ---> właśnie gówno prawda, sram na plastikowe lalki z silikonem i peruką na pustej łepetynie, zależy mi na kimś kto ma jakieś wartości i poukładanie w główce. nie znosze bylejakości. niestety co raz częściej zauważam taką prawidłowość, że jak facet jest kulturalny, obyty to laska będzie go zwodzić i pierdolić trzy para pietnaście, mimo iz podrywa ją i gest ma. po to by za chwile ta sama panna dała dupy pustakowi co to ją tylko w tyłek klepnął i rzucił teksta "choć sie bzykać maleńka"

Gość jbvrtyuijmioiubyu
a nie wydaje sie wam że ksieciem moze byc facet nie koniecznie dobrze wyksztalcony ale taki ktory na bank nie zdradzi i bedzie szanowal i troszczyl sie o swoja damę

Gość MIIIAAAAAAA
nie, bo miłosc sie konczy, wiem cos na ten temat...

Gość MIIIAAAAAAA
poza tym, faceci, nawet jesli jestescie normalni, to prawdopodobienstwo ze spotkacie normalna dziewczyne, jest niewielkie, bo ich jest po prostu mało...ja moge wyliczyc na palcach jednej reki...

Gość kobietka.....kokietka
Sweet_Dreammm z takim słownictwem i podejściem do innych osób to Ty naprawdę nie zasługujesz na pożądną dziewczynę, no przynajmniej na taką o jakiej marzysz :P

Ojejku, silikon to byl tylko przyklad :P Faktem jest, ze cholera wie czemu, sam wybrales panienke, ktora miala Cie w odbycie o zgrywala ksiezniczke. Nie mam pojecia, dlaczego tak zrobiles i nie wybrales nikogo, kto sprobowalby Cie docenic, nie mam tez pojecia, dlaczego tak podkreslasz, ze szukasz kogos, kto ma poukladane, skoro wybierasz calkowite przeciwienstwo tego. Na pewno panna, ktora ma klase, serce i rozum nie bedzie "go zwodzić i pie**olić trzy para pietnaście" ani tez "dawac d**y pustakowi co to ją tylko w tyłek klepnął i rzucił teksta "choć sie bzykać maleńka" ;) Nie rozumiem tylko, czemu skoro sam wybrales pustaka, obrazasz pozostale kobiety. To Ty glupio wybrales...

Gość to moze w taki sposob
zrozumcie laski że tak juz jest na tym swiecie że to faceci sie za wami uganiaja a nie wy za nimi

Gość a ja was w ogole nie rozumiem
jak milosc, o czym wy piszecie?

Gość Sweet_Dreammm
Bo wy mezczyzni tak lubicie i --> wiesz, też nie wiem dlaczego, ale jest tak że jak poznaje kobiete na której mi zaczyna zależeć, jestem wobec niej super-gentelmanem tp jakoś nie wychodzi tak żeby pociągnąć to wszystko do końca i pójść na całość, zawsze jest gdzieś ta niewidzialna bariera "porządności". natomiast jeśli jestem gdzies w klubie i bywam rubaszny, czasem po kilku głębszych wręcz wulgarny, to laski same mi sie wpychają na pena. wiec gdzie jest tak granica barykady? czyżby kobiety lubiły nieokrzesanych chamów tak naprawde?

Kobiety lubia interesujacych rozmowcow. Nie wiem, z jakim towarzystwem Ty sie zadajesz. "Wpychaja sie na pena"? A te "kluby" to wiejskie dyskoteki??? Ja mam partnera, moja siostra ma narzeczonego, moja przyjaciolka ma meza. Zadna z nas nie bawi sie facetami, a nasi mezczyzni nie sa wulgarni.

Gość Sweet_Dreammm
Organza, Klubokawiarnia, The Fresh, Kamienie, Park.... no to chyba nie wiejskie dyskoteki:P a towarzystwo jest różne... wiec ciesze sie iż tak sie Tobie jak i Twym bliskim trafiło fajnie. Ja niestety obserwuje wciąż postępującą degrengolade:O