Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francussski

problem!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość francussski

moj facet w zartach pare razy juz powiedzial ze chetnie poszedlby z moja kolezanka na kawe (jest ona typem zolzy i on lubi takie kobiety). kiedys mi powiedzial ze jestem dla niego ladniejsza od niej i ja mu sie bardziej podobam ale moze tylko tak mowi a poluje na moja kolezanke? jej jestem pewna, ale przez to zaczelam byc zazdrosna i boje sie przyprowadzac go do niej a jak sie zakochal??? :(

Gość francussski
upppppppppp

wiwat wiwat 1 Maj!długiego weekendu jeszcze nie ma do lekcji marsz! skoro TWÓJ facet jest z TOBĄ ,a nie z koleżanką to może o czymś świadczy i nie zadawaj głupich pytań na które nikt nie zna tutaj odpowiedzi:O

Gość Dawno tu niebyłem
Kopnij go w dupe, prędzej czy później i tak cie zdradzi. Z twojego opisu widać że lubi spódniczki

Gość francussski
no jest ze mna bo wie, ze nie jest w typie mojej kolezanki, ale moze leci na nia jednak? :O

podejżewam,że nikt tutaj nie zna gustu Twojego faceta więc zapytaj ...i może puść go na kawe skoro ufasz koleżance i facetowi(a powinnaś!) ,koleżanka go oleje skoro nie jest w jej typie jemu zrobi się głupio a tak zakazany owoc najlepiej smakuje

Gość francussski
no wlasnie wiem ze ona go oleje ale boje sie ze jego bardziej to rozbudzi. ze musi walczyc, lub cos w ten desen :O