Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalallalaallalaalallalalal

ciaz?? ktoras tak miala??

Polecane posty

hej dziewczyny... wiem ze moge byc w ciazy a nawet tak czuje wy napewno sie orientujecie to byl nasz 1 cykl staran a teraz cos podejzewam dostalam plamienie 7 dni po stosunku trwalo 30 min okolo . mniej wiecej w terminie spodziewanej miesiaczki dostalam najpierw wieczorm odrobinke plamienia takie kawa z mlekiem rano polecialo troszke krwi pozniej sie polozylam bo bylam zmeczona i nic pozniej bardziej krew poleciala taka hmm... czerwona pozniej czarno brazowe wiec kolorowooo;P na drugi dzien w nocy znow nic rano troszke i sie skonczylo na amen czy to fasolka??;> temperatura w ten 2gi dzin rano 36,9 przeziebiona nie jetem . (wczesniej nie mierzylam )..

Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.

Spróbuj zrobić test, teoretycznie 2 dni po spóźnionym okresie można już go zrobić. Z tego co piszesz to prawdopodobieństwo spore choć powody mogą byc rózne. Ja bym nie wytrzymała i zrobiła ten test;)