Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 z jakiego powodu mnie obrażasz ? chciałam poznać stalych bywalców i móć z nimi rozmawiac jako Ja a nie kasia czy basia .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 szukasz głupiego do wypłat odszkodowań za zamknięte lotniska albo jeszcze glupszego, ktory taksowka przejedzie z norwegii do wloch ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 właśnie poznajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 albo jeszcze glupszego, ktory taksowka przejedzie z norwegii do wloch nowa nie chcesz jechać na wycieczkę ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 jako Ja a nie kasia czy basia beznadziejna kretynka, zastanowilas sie chociaz przez sekunde nad tym co napisalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 chyba inaczej to sobie wyobrażałam, czemu ktos mnie nazywa kretynką ze chce poznać ludzi? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 chyba inaczej to sobie wyobrażałam, czemu ktos mnie nazywa kretynką ze chce poznać ludzi? ;/ teraz na litosc bedziesz brac? jakie wrazenia z bycia nieanonimowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 chyba inaczej to sobie wyobrażałam a tu klops....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 tak! bo pisząc anonimowo raz mogę byc basia a raz kasia itd.. załozyłam swój profil zeby pisać za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 a wcześniej pisałaś za sąsiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 załozyłam swój profil zeby pisać za siebie no fakt, bedzie o tobie glosno, wygrasz konkurs na nieczajliwosc roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie mam zamiaru nikogo brać na litość ;-) to była odpowiedź na "wlasnie poznajesz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie mam zamiaru twoje zamiary nie maja kompletnie zadnego znaczenia przy srodkach jakimi dysponujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 to była odpowiedź na "wlasnie poznajesz" nietrafiona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 nietrafiona dla odmiany :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 nietrafiona dla odmiany chcesz być miły przynajmniej na koniec ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 dla mnie nie jest ważne czy trafiona czy nie... pisze to co myśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 pisze to co myśle tak, widac to golym okiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 pisze to co myśle to ci się chwali ale niewiele tego ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 to oznacza dla Was "poznajmy się"?? czego sie mnie czepiasz? jak nie chcesz mnie "poznawac" to nie krytykuj.. temat nie po to był założony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 ale niewiele tego pisalem o ograniczonych srodkach, znow nie uwazalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sukienka 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 1. nie wiem jak mogłam nie wpaść na pomysł założenia tak bogatego intelektualnie tematu na początku swojej "kariery"! 2. chyba zmienię nick - mój nagle wydał mi się taki pospolity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 to oznacza dla Was "poznajmy się"?? chcesz zaśpiewać wspólnie "barkę " ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 to oznacza dla Was "poznajmy się"?? czego sie mnie czepiasz? jak nie chcesz mnie "poznawac" to nie krytykuj.. temat nie po to był założony.. teraz jest proba "na bunt" i na "niezrozumienie intencji" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa pomarancza bu Napisano Kwiecień 19, 2010 no brawa dla ike i zs brawa :) juz? skonczyliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 mój nagle wydał mi się taki pospolity zle sie czujesz sukienko? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 pisalem o ograniczonych srodkach, znow nie uwazalas udaję zaabsorbowaną nową:P niech ma na wyrost:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 a nowa braw nie dostała:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 udaję zaabsorbowaną nową ale zdajesz sobie sprawe, ze przez to "nowa" poczuje wieksze rozczarowanie i gorycz? wiem, zdajesz sobie sprawe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie wiedzieć czemu nie sądzę, że ci z tego powodu jest przykro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach