zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie wiedzieć czemu nie sądzę, że ci z tego powodu jest przykro ja wiem czemu, ale nie powiem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 ja wiem czemu, ale nie powiem wzorujesz się na nowej? też trzymasz nas w niepewności i nam jeszcze pokażesz??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 ike do konia! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 heh.. a wiecie co? chcecie mnie zniechecic na poczatek? na czescie mam to w nosie, chciałam sobie miło pogadać, nie udało sie to trudno, na luzie podchodziłam do tego tematu i tak też pozostało:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 dzisiaj nowa ma dyżur:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 przecież miło sobie gadamy tylko ty jakaś niezadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 chciałam sobie miło pogadać nalej sobie szklanke wodki i biegiem do lustra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 i biegiem do lustra albo do konia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 tylko ty jakaś niezadowolona w tylkach sie ludziom przewraca zwyczajnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 własnie wręcz przeciwnie... lata mi to ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elena50 Napisano Kwiecień 19, 2010 Czesc Skalo.Milo, ze szybko sie nie zniechecasz.Rzeczywiscie jestes twarda kobitka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 własnie wręcz przeciwnie... lata mi to przekonaj nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 witamy pelikana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Witaj Eleno;-) ike, poprostu wiem, że nie wszyscy tutaj są tacy zadziorni jak Wy. i napewno uda mi się miło z kimś porozmawiać ;-) więc czym tu się przejmować? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 ok, mnie przekonala opowiadaj "nowa" o swoich zaletach, mozg juz poznalismy czas na reszte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sukienka 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 'zle sie czujesz sukienko?' To chyba oczywiste. Mogę nie dać rady skalnej konkurencji :) 'heh.. a wiecie co?' Wiemy, my zawsze wiemy. To pierwsza rzecz, którą powinnaś zapamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 i napewno uda mi się miło z kimś porozmawiać próbowałaś zagadać sedesa?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 Wiemy, my zawsze wiemy. To pierwsza rzecz, którą powinnaś zapamiętać. jak widze sciemnialas z tym gorszym samopoczuciem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie muszę mówić Ci o swoich zaletach bo nie zalezy mi na tym, jakie masz o mnie zdanie nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie muszę mówić Ci o swoich zaletach bo nie zalezy mi na tym, jakie masz o mnie zdanie nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać twoje zamiary juz omawialismy, przypominam - sa bez znaczenia opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 nie muszę mówić Ci o swoich zaletach bo nie zalezy mi na tym, jakie masz o mnie zdanie nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać oświecę cię nowa:) generalnie w ogóle nie musisz nic pisać bo zgodnie z twoją teorią- po co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 generalnie w ogóle nie musisz nic pisać ike?? no wlasnie problem w tym, ze musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 ike, nie musiałam, mimo że próbowałes mi to wypersfadowac to wierzę jeszcze w ludzi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 ike?? no wlasnie problem w tym, ze musi eee nie przeceniaj jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 to wierzę jeszcze w ludzi patrzac w lustro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zona ZawszeSzerrego Napisano Kwiecień 19, 2010 do lozka ! pora na milosc ZS :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skała a zarazem taka delikatna 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 tak samo jak moje zamiary sa dla Ciebie bez znaczenie tak dla mnie Twoje zdanie o mnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Kwiecień 19, 2010 eee nie przeceniaj jej antycypujesz nowa fale nadziei? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sukienka 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 O! Myślę, że nick "wyssana z nadziei" będzie dla mnie odpowiedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zona ZawszeSzerrego Napisano Kwiecień 19, 2010 jutro nie wstaniesz do pracy...no chooo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach