Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skała a zarazem taka delikatna

To mój pierwszy temat... Poznajmy się ;-)

Polecane posty

do lozka ! pora na milosc ZS cholera, a ta sympatycznie sie pisalo, gdyby tylko ta kretynka nie przeszkadzala swoimi zamiarami lub ich brakiem :-)

antycypujesz nowa fale nadziei? czas pokaże na razie topik zmierza do bezgranicznego udowadniania nam jak jej wisi to jest jakiś znak owszem ale póki się nie plewi to wciąż za mało, żeby wyjść z tła lecę jak nic sukienko ZS- niekolorowych:P

Gość Zona ZawszeSzerrego
ja wiem ze sie dobrze pisalo ale widzisz ze dziewcze nie podolalo zapoznawaniu sie :( nie marudze :) tylko zachecam :P

Gość nie przejmuj sie autorko
tych dwoje ike i zawsze szczery, tak naprawde nie maja niczego sensownego do napisania. oni potrafia jedynie cytowac czyjes wypowiedzi [to smieszne bo przeciez kazdy potrafi czytac bez tego wiecznego cytowania raz juz napisanych slow], i cynicznie odpisywac, ich zdaniem oczywiscie. :D ta para, jest dla tego forum zakala lecz Ty nie musisz sie nimi przejmowac bo oni probuja dokopac wszystkim lecz nie wszyscy sobie na to pozwalaja bo maja od nich wiecej do powiedzenia. ja jeszcze nie widzialam, zeby ta para pisala cos madrego, a to cytowanie czyichs wypowiedzi bez przerwy sprawia, ze ma sie wrazenie, ze pisze te odpowiedzi jedna osoba albo oboje maja skleroze i nie potrafia zapamietac tego, co ktos pisze, dlatego ich uzywaja fajnie, ze tu napisalas :) ciesze sie, ze moglam Ci odpisac i mam nadzieje, ze nie poprzestaniesz na jednym topicku. trj parze nie poblazaj, to klowni tego forum. ja niestety ide juz spac ale zycze Ci abys spotkala inteligentnych ludzi na tym forum i duzo usmiechu. :) dobranoc