Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 19 fffefefes

Poważne kłopoty z cerą

Polecane posty

Gość on 19 fffefefes

Mam o to taki problem. Od 13 roku życia towarzyszy mi trądzik z czasem około 15 roku życia wychodziły mi cysty ropne aż w końcu leczyłem się izotekiem przez 2 lata.Cysty się wchłoneły ale ślady po nich duże zostały.W dodatku mam taką czerwoną lekka twarz tzn taką suchą na całej twarzy nawet z nosem i czołem i zastanawiam się czym jest to spowodowane i czy da się to jakoś wyleczyć Obecnie mam 19 lat. Pozdrawiam.

Gość zonia30
a leczyłaś się pod okiem dermatologa? Wydaje mi się,że powinnaś sprawdziś gospodarkę hormonalną i z wynikami iść do lekarza po leki. Teraz uzywaj kosmetyków odpowienich do tego rodzaju cery np. anti ance Flosleku. Dodatkowo przejdź na lekką dietę. Poczytaj w necie jakie produkty trzeba omijać przy trądziku i zmianach skórnych. Powodzenia.

Gość on 19 fffefefes
Tak leczyłem się u dermatologa a jeśli chodzi o trądzik to bardzo rzadko coś mi teraz wyskakuje można powiedzieć ze prawie w ogóle.

Gość nsosfs
no a wcześniej nie miałes zaczerwienionej twarzy??

Gość on 19 fffefefes
Jest taka odkąd zaczeły wychodzić mi cysty ropne.Mam taki krem No Acne czy coś takiego na blizny i czasem choć rzadko skóra robi się dużo bielsza i gładsza.