Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaraja

zdradził...

Polecane posty

Gość naiwniaraja

:(

Gość ukamienowac!

Gość jak sie o tym dowiedzialas
?

Szkoda,ze u nas nie jest tak jak w Tajlandii;) Tam jesli mąz zdradzi żonę może ona odciąć mu penisa. Wezwana policja przez małżonka oczywiscie nie ma za zadanie aresztowac zony,tylko jak najszybciej odnaleźc członka i zabrac kastrata do szpitala. Kobiety w Tajlandii sie juz wycwanily.Przywiazuja resztki fiutka do balonu z helem i puszczaja w pizdu:) Tajlandcy chirurdzy sa najlepsi na swiecie jesli chodzi o przyszywanie penisow:) Zeby nie bylo,ze wzielam to sobie z sufitu:) natrafiłam na wzmianke o tym czytajac ksiazke do mgr pt." Historia celibatu" Elizabeth Abbot

Nie pracuje w zawodzie,teraz to sie księgowościa zajmuje :) Temat byl kontrowersyjny niestety,bo oczywiscie nie pisałam tylko o blaskach ale i cieniach zycia batmanow;)(z naciskiem na cienie :D ) Przy okazji lektury do mgr dowiedzialam sie o tych ucinanych fiutkach w Tajlandii :P

podejrzewam, ze te rozdizaly posiwecone cieniom byly rewelacyjne :D jaka polecisz lekture? chetnei poczytam:P chcoiaz juz historia celibatu zacheca :D czyli po historii przekwalifikowalas sie.. hmm przynajmniej studia jak sadze wybrane z pasji?

Gość naiwniaraja
od przyjaciółki :) Nie było to pewne. trafiło do mnie tylko to, że jego kolega bardzo chciał się ze mną skontaktować, gdyż ów zdrajca pomógł "zemścić się" byłej kolegi... Podsumowanie zdradzającego: takie mamy teraz czasy, ja bym ci wojny o to nie zrobił! :o Porażka, przegrałam z kretesem :(

Gość arabararar
Studia jak najbardziej wybrane z pasji,ale niestety nie chcialam byc nauczycielka. Zastanawialam sie nad zostaniem przeodnikiem,ale w moim miescie to nadmiar tego;/ Co do książke to raczej bardziej fachowa literatura,która nie wiem czy by Cie zainteresowała. Historia Celibatu Abbott należała raczej do lekkiej. Moge Ci tez polecić "Na tronie świetego Piotra" Williama La Due-to o papiezach, tez od tej ciemnej strony. Pisałam dokładnie o klerze średniowiecznym,wiec troche rzeczy było po łacinie. Polecam jednak "Kultura wieków średnich"Ptasnika, Mysle,ze przeczytasz z wielkim zainteresowaniem :)

Gość naiwniaraja
Olałam, ale ciężko mi sobie samej wybaczyć tą życiową porażkę 😭

czynnik... spokojna glowa.. ja raczej w temacie i w klimacie :D :P a co do tematu topiku, ktory tak ladnei tu offtopuje :( dlaczego zyciowa porazke? Ty zawinilas?

Gość naiwniaraja
Nie ja, ewidentnie on. Ale to ja z nim byłam, o ja naiwna :(

bylas z nim bo go pewnie kochalas badz tam zalezalo Ci na nim.. skad mialas wiedziec, ze z niego jest kawal baczka skubanego :O :* masz buziaka :)

Gość naiwniaraja
Dzięki:)