Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smaczna

opinie zywe bakterie kefirowe na infekcje pochwy i nie tylko

Polecane posty

http://grzybektybetanski.pl.tl/,nie reklama, darmowo moga go wam odstapic osoby ktore go hoduja. zywe bakterie kefirowe tzw, "grzybek tybetanski" jest wspanialym probiotykiem i prebiotykiem naturalnym pelnym witamin, paleczek kwasu mlekowego, lactobacilli i produkuje antybiotyk naturalny.pomaga w leczeniu wielu schorzen. ja go spozywam od niedawna to znaczy 4 msc zainteresowalam sie nim jak zalapalam infekcje bakteryjna i grzybiczna pochwy leczona bez komplikacji pod pierwszym podejsciem. zapraszam wszystkich kto spozywa ten napoj( kefir ) o podzielenie sie swoimi wrazeniami moje sa pozytywne oczywiscie nie ma cudow i napoj musi byc spozywany regularnie przez dlugie okresy a nawet przez cale zycie jezeli chcecie dbac o wasze zdrowie. yogurt i kefir wyprodukowany fabrycznie ma sie do naturalnego kefiru jak" woda do mleka"

potwierdzam ich skutecznosc ja tez mialam problemy z pochwa candide i baktere e.coli i enterococcus faecalis wyleczylam sie bez problemu w 3 msc minelo juz wiele czasu pije kefir dla zdrowia codziennie i czuje sie ok!

mi pomoglo na zaparcia, uregulowalo mi prace jelit i funkcjonuja jak szwajcarski zegarek

nie chce mi sie wierzyc ze nikt z was nie spija kefiru naturalnego, zdobywca nobla W MEDYCYNIE MECNIKOW zajmowal sie badaniami ziaren kefiru bedac przekonany ze ludnosc kaukazu zawdziecza swoje dlugie i zdrowe zycie wlasnie temu napojowi,ma on historie 4000 letnia i on tamtego czasu jest przekazywany z pokolenia na pokolenia i niestety wszystkie proby wyprodukowania go w laboratorium okazaly sie klapa a MECNIKOW NIE BYL SZARLATANEM. ja mieszkam we wloszech podarowano mi go,tu jest on bardzo ceniony. nic dziwnego ze pakujac w siebie sama chemie infekcje trzymaja sie was latami.

moze dlatego ze ludzie mysla ze to jakies swinstwo. a to zwykly kefir tylko wyprodukowany na zywych bakteriach tak jak powinno byc a nie na bakteriach w proszku.

kto zna je pod nazwa "grzybek kefirowy" sa super. mam pytanie kto je hoduje: przed zalaniem mlekim pluczecie je bo we wloszech pisza zeby nie plukac poniewarz traca wiele ze swojej wartosci w polsce zeby plukac bo moga sie zarazic, co myslicie?

ja tez wiem z wloch tak radzi bionowa ci od naturalnej zywnosci zeby nie plukac.

Dziewczyny, czy wy nadal pijecie ten grzybek tybetanski? Ja pilam i troche mi wyregulowal prace jelit, ale niestety juz go nie mam. Czy jest ktos chetny do podzielenia sie?