Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_maria-matylda

Pas ciążowy - używałyście?

Polecane posty

Gość anna_maria-matylda

Kobietki czytałam ostatnio o pasie ciążowym, czy któraś z was go używała? Jakie daje efekty? Warto w niego zainwestować?

Gość Baska***
Tak mi pomogl w dwoch aspektach. Po pierwsze nie goiła mi sie rana po CC oki 2 ms, jak tylko załozyłam pas odrazu brzuch podniusł mi sie do gory i spłaszczył i rana zagoiła sie całkowicie w 2 tygodnie, Po drugie mogłam sie wcisnac z pasem w jeansy z przed ciazy i po trzecie zastosowany odrazu po poradzie zaczyna modelowac sylwetke co jest bartdzo pomocne :)

Gość a co to jest?

Gość Baska***
W kazdej aptece - sa rozmiary M i L :)

Gość nunino
bardzo mi pomogl po drugiej cazy bylam madrzejsza i go uzywalam,brzuch ladnie sie wchlonal nie mam obwislej wiszacej skory zaplacilam 50 zl w aptece moge odsprzedac za polowe ceny:)uzywalam 2 m-ce

Gość nunino
o sorki Tobie chodzi o pAS CIAZOWY A JA ZASUGEROWALAM SIE TYM CO PISZA OSOBY NADE MNA czyli o pasie pociazowym:)

dzięki, chodziło mi wlaśnie o pas pociązowy ;) jestem po cc i słabo mi się skóra na brzuchu wstępuje i rana jeszcze czasami mnie tam ciągnie :o chociaż to już 4 miesiące od porodu :( zapytam u siebie w aptece :)

Gość anna_maria-matylda
O pasie pociążowym słyszałam, ale niedawno obiły mi się o uszy informacje o pasie, który nosi się już w czasie ciąży. nie wiem czy to ma zastosowanie praktyczne np. podtrzymuje brzuch, czy tyko estetyczne np. żeby brzuch "nie wychodził" spod ubrań.

Gość kemensojanlny trolon
nikt nie używał pasa?

Gość ale o jaki pas chodzi?
ciazowy czyli taki co zakrywa brzuch w ubraniach sprzed ciazy? pociazowy np po cc ulatwia gojenie sie rany poporodowy - wyszczyplajacy czy jesczze jaksi inny? bo haslo ciazowy wskazywaloby na uzywanie go w ciazy a taki znam jeden - o funcji estetycznej-zwykly material ozdobny :/