Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinekkk78

Dlaczego mezczyzna smierdza jaja?

Polecane posty

Gość marcinekkk78

Tez tak macie prawda?ja sie myje i myje ale nadal jaja sie poca i smierdza tez tak macie prawda?przyznajcie sie ze wam tez smierdza jajca napewno nie jestem sam my smierdzimy jajami zgnitymi a kobiety rybami.

Gość eurowife
To dlaczego mój mąż nie śmierdzi? Masz coś nie tak z ph skóry... A Twoje kobiety jakieś infekcje jak nawet po myciu śmierdzicie... :o

Gość marcinekkk78
No smierdzimy faceci zgnitymi jajami po to tez jaja nazywaja sie.SMakuja jak jaja wielkanocne z zeszlego roku lezace pod sloncem.Wy smierdzicie rybami a my zgnitymi jajami przeterminowanymi.Mycie nie pomoze juz tylko czestszy lod!

Gość Ona..........
Fantazja Cie nie ogranicza ! Zapraszam do szkoły !!!

Moje jajeczka nie śmierdzą nawet po całym dniu od prysznica,no może pod skórką wacuś wydziela pewien zapaszek ale nie jest źle.

Gość marcinekkk78
no o to mi chodzi ten zapach o ktorym mowisz smierdzi potem i zdechlymi sikami jak od chorego a jajca jajcami zgnitymi.Fajnie ze nie jestem sam pfff ulzylo mi

no fakt po całym dniu faceta w trasie nie pachnie on miło... ale kobieta też więc nie przejmuj się tym... tak już jest...

Gość marcinekkk78
ok teraz przynajmniej wiem ze nie jestem sam co smierdze.dzieki

Gość Ona..........
marcinekkk78 ty masz coś z głowa ?? Który z kolei zakładasz temat o śmierdzeniu miejsc intymnych !!!!!!!!! idź się lepiej lecz jak masz problemy !!! Ja Cię nie znam ale się Ciebie przez to brzydzę !!!!!!!

Gość marcinekkk78
zamiast sie przyznac do prawdy to wymiekasz facet ,bo kwiatami napewno nie pachniesz tylko spoconymi zgnitymi jajami jak kazdy 1 z nas

Gość www.aukcjekredytowe.pl/1/18
autor tematu nie dba o higiene osobista

Gość karol38
Mysle ze kazdy z nas smierdzi ale na inny sposob.Nikt z nas pachnacy nie jest mimo wszystkiego lubicie duze kutaski i byc porzadnie rznieci a male kutaski moga sie schowac i milczec bo zazdroszcza tym co maja duze jaja i wielkiego kutasa

Jak majt co dzien nie zmieniasz i nie myjesz to śmierdza. Od razu od samego potu tak nie walą idioto. To mocz moze miec taki kwas wiec se strzepuj malego dokładniej a rano nowe gacie po myciu i powinno przestać tak walić. Jak nie przestanie to masz cos ze skóra moze ph zaburzone. Moze dietę zmien bo jedzenie tez ma wpływ na zapach potu. I nie wciskaj kitu ze każdemu tak mocno jedzie bo to nie prawda. To kwestia higieny i zdrowia tylko

Gość marcinekkk78
tak tak latwo wam sie wymowic!nikt nie chce sie przyznac do smierdzacych jaj ktore was syfia na odleglosc nawet jak zmieniamy majtki syfi nam sluz z kutaska i spocone jaja!ale sie wymawiacie zamiast powiedziec kobieta prawde !

Gość marcinekkk78
a chcesz mi obciagnac mojego ogromnego kutaska?lubisz grac na flecie z polykiem?

Gość p0000000000
chyba marcinek tobie się nie chce przyznac, ze macie z zona jakiegos syfa i probujesz wmowic sobie i jej, ze wszyscy tak maja przykro nam, nie wszyscy maja syfa - niektorzy o siebie dbaja

Gość marcinekkk78
sam nie wiesz czy masz syfa.....jebiesz sie jak kazdy 1 z nas w nieobecnosci zony.lubicie ja zdradzac poza plecami jak kazdy 1 facio.syfa nie mam i dbam o siebie tylko jestem szczery ze kazdemu jaja smierdza potem i tyle na ten temat.

Gość p00000000000000
oj marcinek marcinek :) nie mierz innych swoja miarka ale jak ci lepiej sie zyje z tym przekonaniem, ze innym smierdza jaja jak staremu baranowi, bo tobie smierdzi i ze inni wala sie pod nieobecnosc zony tak jak ty - to sobie tak mysl, prosze bardzo, jesli umrzesz szczesliwszy z tym przekonaniem, to nie bedziemy cie wyprowadzac na sile

Gość marcinekkk78
przeczytaj tematy roznych kobiet same pisza jak ich faceci wala za ich plecami otworz oczy dziewczyno bo kazdy facet to robi bo woli ladna fajna suczke niz domowa okularnice z celulitem i pryszczami.Moja zona jest ladna jak lala ale szukamy ciagle czegos nowego nowych kobiet codziennie i fantazjujemy walac sobie bo 1 a ta sama baba nudzi sie zrozum prostaczko!

Gość marcinekkk78
A poniewaz jedna baba się nudzi, więc postanowiłem nasrać na moją cudowną żonę a następnie przerzucić się na facetów. Bo chciałbym osobiście sprawdzić czy innym też śmierdzą jaja tak jak mi. Ale po moim ostrym lizaniu, czuję, że by już te jaja tak nie śmierdziały.

Gość marcinekkk78
ale podszyw co za pojeb!

Gość p0000000000000
widzisz, jeszcze raz powtórzę, na czym polega twój problemik chciałbys zeby wszysy byli tacy jak ty a niestety, nie dosc ze nie wszyscy maja syfa to sa jeszcze faceci z klasą, z charakterem i zasadami ktorzy w lozku potrafia wiecej niz rżnąc sie jak baran na klepisku a poza lozkiem - wiedza co to milosc i na czym polega seks z kochana osoba A jak tobie sie nudzi z zona w lozku, to sorry... wspolczuje pewnie niewiele sie na tym znasz ale ty rob sobie co chcesz- bylebyscie byli zadowoleni, kazdy zyje jak chce tylko nie szukaj juz innych kobiet, bo pozarazasz wszystkie

Gość marcinekkk78
Jeżeli są chętni na lizanie jaj to proszę o prywatny kontakt. Chętnie się takimi śmierdzielkami zajmę moim wspaniałym języczkiem.

Gość marcinekkk78
podszyw!ja takich rzeczy nie pisze zboku!lubie tylko kobiety cwelu

Gość marcinekkk78
ale zasrany podszywie lubię też od czasu do czasu dymnąć sobie jakiegoś faceta a potem jak się rozkręcę to też chcę, żeby mnie dobrze zerżnął w pupcię.

Gość marcinekkk78
chyba sam o tym fantazjujesz dzieciaku !idz sie leczyc twoimi fantazjami!glupi podszywie!

marcinek calkowicie sie z toba zgadzam........smierdzicie tak jest! MYJCIE SIE CZESCIEJ,Mniej recznego uzywajcie a nie smrod minie!