Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinekkk78

Dlaczego mezczyzna smierdza jaja?

Polecane posty

1 godzinę temu, darkeacer napisał:

mam takie i takie i nie ma znaczenia. Jak są wymyte i okolica jest ogolona a także bokserki wyprane i regularnie zmieniane to nie śmierdzą. 

no to problem sam sie rozwiązał

Gość Esteta
1 godzinę temu, sara.sara napisał:

Jeśli myjesz sie tam zwykłym żelem pod prysznic albo mydłem to może tak być,lepiej używać środków przeznaczonych do tych okolic

Uważasz że nie wystarczy woda i dobre mydło? Że jak więcej chemii to lepiej? Czy na pewno??

zwykłe mydło na pewno nie bo ma za wysokie ph i moze powodowac nawet infekcje,chyba ze szare ono jest ok do tych miejsc z tego co mi wiadomo:)wydaje mi sie ze takie srodki do higieny miejsc intymnych nie posiadają wlasnie az tyle chemii bo przeciez sa przeznaczone do bardzo delikatnej skory,to moje zdanie.

Gość Esteta
6 minut temu, Nessie26 napisał:

Bzdury, babranina jakimiś środkami do higieny intymnej może przynieść więcej złego niż dobrego. Moim skromnym zdaniem, to zaznaczam.  Zwykłe szare mydło jest lepsze. Ja tam używam żeli pod prysznic do mycia ciała i sobie chwalę. 😊

Tak trzymaj! Im mniej chemii tym lepiej ... no i uwielbiam naturalny zapach pipusi :D a nie sztuczny fiołkowy ;)

Gość gość

Toć to śledzie w sosie własnym 🤪

1 godzinę temu, Gość Esteta napisał:

Uważasz że nie wystarczy woda i dobre mydło? Że jak więcej chemii to lepiej? Czy na pewno??

przede wszystkim to najważniejsze aby regularnie i systematycznie myć. A czy mydłem, czy płynem to już może drugorzędna sprawa. Najlepiej też regularnie depilować. Niestety bardzo wielu facetów nie myje narządów i odbytu.... nadal. A wydawałoby się, że to tak oczywiste. A potem marudzą, że dziewczyna nie chce robić loda. 

Gość Esteta
6 minut temu, darkeacer napisał:

przede wszystkim to najważniejsze aby regularnie i systematycznie myć. A czy mydłem, czy płynem to już może drugorzędna sprawa. Najlepiej też regularnie depilować. Niestety bardzo wielu facetów nie myje narządów i odbytu.... nadal. A wydawałoby się, że to tak oczywiste. A potem marudzą, że dziewczyna nie chce robić loda. 

Nie wierzę że 100% faceci  się nie myją,  oczywiście nie mówię o patologii czy innych ojszczymurkach. Zresztą w śród kobiet też takie znajdzie bleee.

Przed chwilą, Gość Esteta napisał:

Nie wierzę że 100% faceci  się nie myją,  oczywiście nie mówię o patologii czy innych ojszczymurkach. Zresztą w śród kobiet też takie znajdzie bleee.

myją lub nie ale czasami też myją niedokładnie ... jak mamusia nie nauczyła że trzeba i odbyt, i jajka i ściągnąć napletka i wszystko umyć to czasami mazną ręką i już a to nie wystarcza

Gość Esteta
4 minuty temu, Nessie26 napisał:

No, ponoć nie lubicie smaki i zapachu zaraz po kąpieli. Wolicie, aż przejdzie zapachem kobiety ☺️

Bo taka jest prawda! Choć jak mocno człeka przypili  :) to i taką prosto z pod prysznica wyciągnie i się rozkoszuje  :*

Gość D..
2 minuty temu, Gość Esteta napisał:

Bo taka jest prawda! Choć jak mocno człeka przypili  :) to i taką prosto z pod prysznica wyciągnie i się rozkoszuje  :*

Jak znam życie i świat, to brałbyś co popadnie :D :D

Gość Esteta
Przed chwilą, Gość D.. napisał:

Jak znam życie i świat, to brałbyś co popadnie :D :D

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Już dawno wyrosłem z wieku, to co na drzewa i do wody nie ucieka... Od dawna stawiam na jakość, nie na ilość, co wcale nie znaczy że czasem nie mogę się doczekać kiedy ona pachnąca będzie leżeć koło mnie a ja będę się delektował jej nagim ciałem. Pozdrawiam i tego samego życzę.

4 minuty temu, Slawek71 napisał:

Myją.myją,iteligentny,kulturalny,facet,zawsze dba o swoją czystość ciała,bielizny ,wyglądu☺️

jeszcze o zęby dbać trzeba .... to też nie zawsze się każdemu udaje, kobietom zresztą też ...

Gość D..
Przed chwilą, Gość Esteta napisał:

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Już dawno wyrosłem z wieku, to co na drzewa i do wody nie ucieka... Od dawna stawiam na jakość, nie na ilość, co wcale nie znaczy że czasem nie mogę się doczekać kiedy ona pachnąca będzie leżeć koło mnie a ja będę się delektował jej nagim ciałem. Pozdrawiam i tego samego życzę.

Oj, tam, tak napisałam, bo Cię poznaję, ale Ty mnie chyba nie :D

Miło było :*

Gość Esteta
2 minuty temu, Gość D.. napisał:

Oj, tam, tak napisałam, bo Cię poznaję, ale Ty mnie chyba nie :D

Miło było :*

Chyba się domyslam :) No to mi uwierz że nie biorę jak leci :) Muszę poprawkę wnieść i nie życzyć Ci żebyś się delektowała JEJ nagim ciałem A JEGO ciałem ;) Pozdrówka  :*

Gość D..
5 minut temu, Gość Esteta napisał:

Chyba się domyslam :) No to mi uwierz że nie biorę jak leci :) Muszę poprawkę wnieść i nie życzyć Ci żebyś się delektowała JEJ nagim ciałem A JEGO ciałem ;) Pozdrówka  :*

:) :*

Gość lol

poczytajcie sobie te komentarze z 2010, esencja internetu co za losowosc bardzo zabawne

Gość Higiena

sa dziewczyny co nie myła swojej muszelki to tez jej wali tak samo jest z facetami jak nie dbaja o swój sprzęt to i niestety nie pachnie za ładnie ale to kwestja higieny - to tak jak jedne osoby chodza przepocone a inne potrafia o siebie zadbać !