Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Czy faceci naprawdę potrzebują czasem samotności i oddalenia?

Polecane posty

Czy faceci mają takie coś że czasem nawet w szczęśliwym związku potrzebują się raz na jakiś czas "oddalić" od kobiety? A jeżeli nie maja takiej możliwości to zaczyna ich to przytłaczać i męczyć? Jak długo może trwać takie oddalenie? Pyt. do facetów będących w stałych związkach

czyżby facet powiedział ci że potrzebuje czasu by sobie przemyslec pewne sprawy ? :)

Gość kokonero
Nie tylko faceci mają taką potrzebę, ale każdy zdrowy psychicznie człowiek ! Przebywanie z kimś 24/24 nawet przy wielkiej miłości, byłoby dla mnie nie do zniesienia. Lubię być sama, zaszyć się w swoim świecie, do którego nikt nie ma dostępu, nawet mój facet. J

Nie nie powiedział że potrzebuje czasu:) czytałam to ostatnio w książce" mężczyźni są z marsa, kobiety z venus" i chciałam to potwierdzić w praktyce:) bo zauważyłam że mój facet ma czasem takie cichsze dni że np mniej do mnie pisze ale teraz wiem że to chyba nie znaczy że coś jest nie tak tylko poprostu potrzebuje troche samotności, czy tak?

że np mniej do mnie pisze ale teraz wiem że to chyba nie znaczy że coś jest nie tak tylko poprostu potrzebuje troche samotności, czy tak?" i znów te smsy ;) że skoro nie pisze to olewa ? Czy wy kiedyś zrozumiecie że faceci nie siedza 24/h z komórką w dłoni i nie są tak wylewni jak wy w pisaniu 160 znaków na swoim Sony Ericsonie

Regres-> ciężko nam to zrozumieć:) Wy też czasem powinniście zrozumieć to, że my tego czasem potrzebujemy żebyście stali sie wylewni. Skoro my Was mamy zrozumieć to Wy tez zrozumcie:P

Wy też czasem powinniście zrozumieć to, że my tego czasem potrzebujemy żebyście stali sie wylewni" ale facet wylewny to żaden facet :P Masz problem z tym ? Powiedz to swojemu facetowi że potrzebujesz wiecej zapewnien o miłosci Przeciez piszesz że czytałaś taką fajna ksiązke " Faceci są z marsa .... A tam wyraznie pisze ,ze .... Z partnerem trzeba wiele rozmawiać i dyskutowac na wszelakie tematy !!!

czego jeszcze oczekują faceci ze strony kobiet?" przede wszystkim rozmów domysły i nie dopowiedziane słowa zniszczą nawet najwspanialszy zwiazek.Mówcie więcej , rozmawiajcie z nami i nie liczcie że faceci wszystkiego sie domyślą

No dzięki za cynk:P ja akurat z nim bardzo dużo rozmawiam o wszystkim, ale wiem że Was to męczy jak Wam trujemy że chcemy więcej zapewnień o miłości dlatego wolałabym po prostu upewnić się że nawet jak nie zapewnia to i tak kocha tak samo mocno.

A tak poza tym to Wy oczekujecie od nas szczerych rozmów a sami jak Was coś zaboli to dusicie to w sobie i to wychodzi dopiero po jakimś czasie albo w ogóle..

jak Was coś zaboli to dusicie to w sobie i to wychodzi dopiero po jakimś czasie albo w ogóle.." Pisałem juz o tym ... poniewaz nie jestesmy wylewni z natury ;) rozmowy maja dotyczyc oczywiscie obu stron

Gość
jeśli ktoś potrzebuje "samotności i oddalenia", to raczej zostaje mnichem, zamiast się wiązać :P chyba że tu jest mowa o facetach, których kobiety w związku przytłaczają i nie pozwalają biedakom nawet samodzielnie oddychać :D ale taki związek prędzej czy później się rozpadnie, bo nikt nie lubi być duszony 🖐️

to nie paradoks ale naturalność To kobiecie przypisuje sie łzy i słowotoki ;) Faceci maja być powściagliwi i męscy czyli nie wrażliwi ;)

Gość
" To kobiecie przypisuje sie łzy i słowotoki Faceci maja być powściagliwi i męscy czyli nie wrażliwi " lol to wrażliwość = łzy i słowotok? yyy.....

Gość regres jeśli chodzi o
słowotoki zwłaszcza forumowe to niejedną kobietę bijesz na głowę :D

Ech.. zawsze myślałam, że tylko kobiety są skomplikowane, a okazuje się że faceci są jeszcze bardziej skomplikowani;)

zacznijmy od tego,że to my często wymyślamy sobie problemy tak jak ty tutaj np:P;) niepotrzebnie analizujemy,wałkujemy temat ,którego czasem nie ma kiedy kobieta siedzi i wylewa żale,że już jej nie kocha ,bo nie pisze już od 2 godz facet często też stacza walkę np z zepsutym samochodem:D

Gość okresy faceta
te okresy nasilają się gdy są znudzeni swoją kobietą lub gdy mają już upatrzoną następną, to pierwszej wstawiają bajeczkę, że potrzebują oddechu i w wolnym czasie czarują drugą

Mrówelka, regresowi chodzi o to (w każdym razie ja to tak rozumiem), że jak jesteśmy złe o coś to żeby nie zarzucać fochem z półobrotu, nie przestawać się odzywać, nie chodzić jak chmura gradowa, ale po prostu powiedzieć o co nam chodzi - bo zazwyczaj facet nie myśli tak jak kobieta i po prostu nie ma pojęcia, czemu ona chodzi wkurwiona na niego, więc - po prostu to olewa :D

słowotoki zwłaszcza forumowe to niejedną kobietę bijesz na głowę" wiesz jaka jest róznica między pustymi , jałowymi i powtarzanymi po 1000 - kroć tymi samymi słowami a dyskusja na forum ? jak sie dowiesz to może zastanowisz sie nad tym co napisałaś i stwierdzisz ze sie jednak wygłupiłas ;)

tak, faceci potrzebuja tej swojej pustej "jaskini" do ktorej sie lubia schowac na jakis czas. Czy to jest wyjście z kumplem na piwo, pogranie na kompie, podłubanie w sprawnym nawet samochodzie czy skoszenie trawy bez żeńskiego jazgotu za uchem. I to nie oznacza, że już nie kochają swojej kobiety, po prostu raz na jakiś czas chcą sobie pobyć sami. Myślę, że kobiety robią to samo, spotykajac się z koleżanką na kawie, idąc na całodniowe zakupy czy robiąc sobie przez godzinę paznokcie w łazience.

Gość wieczorową porąąą...
regres daj fote:)

pyskacz jadowity zgadzam się z Tobą w 100% :D sama jestem kobietą i też kiedyś wszystko analizowałaaam... nie pisze 2 godziny :O nie pisze 3 godziny :O o matko co on robi, nie kocha mnie już, nie myśli o mnie :D po czym dzwonił i oświadczał ,że albo naprawiał samochód albo był na myjni , albo jeszcze coś innego :D później zrozumiałam ,że po prostu faceci są inni i nie przywiązują tak do tego wagi... nie wałkują tematów, nie snują jakiś domysłów itd. :) teraz jest zupełnie inaczej i inaczej na to patrze :)

Gość regres jeśli chodzi o
'wiesz jaka jest róznica między pustymi , jałowymi i powtarzanymi po 1000 - kroć tymi samymi słowami a dyskusja na forum ? ' od Ciebie raczej się tego nie dowiem, bo notorycznie mylisz pierwsze z drugim