Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfdf

pracowalibyscie za niecałe 800zł na rękę?

Polecane posty

Gość zładziewczyna
zależy co robisz i przez jaki czas?

Gość kkarrolinka
na dzien?

Gość ludzie myslcie samodzielnie
tak, żeby nie okradać tych którzy muszą płacić podatki, które w ogromnej części idą na nierobów, którym nie chce się pracować za 800 zł na rękę. W momencie znalezienia lepszej pracy, rzuciałabym tą za 800 zl.

Gość Irena**
Może inne pytanie - jak można tyle zarabiać, skoro najniższa krajowa pensja wynosi więcej?

Gość Irena**
katis, staż to staż, za staż zawsze było mniej, decydując się na staż dobrze wiesz ile wynosi zapłata za niego, więc nie narzekaj.

ja bym mógł za tyle pracować. Pod warunkiem że to by była praca jeden dzień w tygodniu BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość krystian wielki
Ja za staż miałem 470 i nie płakałem a dwoma autobusami musiałem do pracy jechac. Z tym, ze mi chodziło o doświadczenie w tej dziedzinie.

Dokładnie, jak komuś zależy na dowiadczeniu, to nawet za 200zł będzie pracował, po to, aby nabyć doświadczenia, a później mieć lepiej płatną pracę.

drzewiecki to może Ty będziesz startował w nastepnych wyborach i wprowadzisz takie rządy, że będzie super, ekstra, odlotowo co Ty na to? Każdy umie tylko narzekać, a nikt nie doceni tego co ma... Ciekawe co byście mówili jakbyście mieszkali gdzieś w Afryce, albo jeszcze gdzie indziej, gdzie nie ma wody, jedzenia, nie ma nic... Ludzie, nauczcie się doceniać to co macie, a nie tylko narzekacie i marudzicie co jest złe i niedobre!

Racja Miro Pracowałem kiedyś w firmie w której zaczęli zwalniac wszystkich warszawiaków po kolei a zaczęto ich zastępować ludźmi z wiochy. Szef powiedział wprost że oni nie dyskutują, są wdzięczni za prace bo u nich nie ma wcale i pracuja za mniejsze pieniądze a i tak są szczęśłiwi. a my tylko mamy pretensje i ciagłe żądania. I takie pokorne cielaki z wiochy wstawały o 4 rano żeby być w pracy na 9 przemierzając 60 km przez pole, potem kolejka i jeszcze dwie przesiadki w Wawie. Nam było 2200 mało a oni robili to samo za 1500 :/ Za komuny bylo dobrze bo bez meldunku nie bylo roboty a teraz zjeżdża sie Radom i inne Grójce zaniżając stawki a dla Warszawiaków nie ma pracy.

Gość mikomikomikomikomiko
Ja bym pracowala za tyle. teraz szukan o nawet na pol etatu nie ma. Jedyna praca to telemarketer ze stawka 450 za msc.