Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia 33232332

lubie obserwować palących facetów

Polecane posty

Gość asia 33232332

Lube palących facetów lubie obserwowac jak zaciągają sie dymem facet jest wtedy taki mroczny tajemniczy i seksy czy któras tak ma? Ja osobiscie nie pale ale lubie palaczy

Gość asia3232323
ju sekx soryy

Gość asia323232
ale nie stare dziady tylko młode chłopaki albo faceci po30. Macie tak? Bo mnie to bardzo kreci

Gość akratar
hej, tez tak mam :) uwazam ze jest to bardzo zmyslowe i erotyczne, zreszta nie jestes jedyna, niektorzy faceci tez podniecaja sie palącymi laskami :)

coś w tym jest, ale mimo to ja swojego faceta namówiłam żeby rzucił, długo się opierał i wkońcu sam zdecydował, teraz mówi że go wogóle to nie ciągnie. hmmm... przynajmniej mi nie śmierdzi w łazience ;) bo palił i tak tylko na balkonie lub rano w łazience ❤️

Gość asia323232
i na męza wziełabym tylko palącego mogłabym mu podpalać papierosa i delektować się tym widokiem palącego ukochanego. Mimo że nie pale to dym mi nie przeszkadza

Gość bitch bez szkoly
no palenie niby nadaje mezczyznie takiej meskosci i wladzy wiec to troche dominujace ale uwazam ze palenie jest zle nawet jesli sexowne

Gość elizabethh edith
to jak pali to jest dominujace w czym? nieuki Władczy jest w czym w tym ze pali hahahha :)

Gość dym ci nie przeszkadza
ciekawe czy rak będzie przeszkadzal ?

Gość asia32323
A tam rak wyleczy się wytnie i po problemie a co sobie żałowac w życiu przyjemnosci.... Palcie chłopaki jak najwięcej

Gość Olka11305
ty jakaś pojebana jesteś....seksy tęż jest śmierdzący oddech, ciuchy, włosy, żółte żeby to też jest seksi. nie zaraz sie zrzygam

Gość hahahahah :D
Jak dla mnie jestescie chore :/ Jak można pisać rak się wyleczy i będzie ok ?? Przecież rak płuc jest jednym z najgorzej rokujących raków. A jak będziesz miala dziecko, też będziesz je narażać na bierne palenie i machniesz ręką, bo raka sie wyleczy ??? Boże.... głupich nie sieją.

Gość kaczka po smoleńsku
Ale wy dosadne jestescie. Każdy lubi co innego

Gość pieta bez palcy
ja tezlubie